dimarts, 5 de novembre del 2013

CF Cullera Veterans 8 - Treballadors Ford 2. Crònica i resultats i classificació

Contundent victòria l’aconseguida el passat divendres pel CF Cullera Veterans davant el C.D. Empleados Ford España, en el partit corresponent a la sèptima jornada de lliga del Grup Centre.
 Després d’una jornada de descans, l’equip cullerenc tornava a la competició, i no podia fer-ho millor que amb una golejada, com indica el resultat final de 8-2, i havent recuperat gran part dels efectius lesionats en les dos jornades anteriors, a excepció de Garrido, que podria perdre’s el que resta de temporada.
 L’inici del partit no oferia el que al final va ocórrer, doncs l’equip d’Almussafes controlava l’esfèric i no deixava que els cullerencs enllaçaren cap jugada.
 En el minut cinc, Luis Monzonís tornava a recaure de la lesió muscular que l’havia tingut apartat dels terrenys de joc i donava pas a l’última incorporació de l’equip, Miki, qui s’aprofitaria d’un baló recuperat dins l’àrea rival per batre de tir creuat al porter i establir l’1-0. A partir d’eixe moment els Veterans del Cullera van dominar l’encontre, i pocs minuts després, Carlos Moreno establia el 2-0, després d’un rebuig del porter i ser el més llest, donat que envoltat de quatre rivals, era qui enviava el baló al fons de la xàrcia.
 Al minut trenta, eixia al camp Salva Quiles, jugador que feia un any que estava apartat dels terrenys de joc per una greu lesió, i provocava un penal. L’encarregat de xutar la pena màxima va ser Sime, però telegrafià el xut al pal dret del porter i este el va aturar. Minuts després el jugador es refeia fent el 3-0 amb el que acabaria la primera part.
 En la represa del partit, Pepito llançava un lliure directe que sorprenia al porter local que acabava d’eixir en la segona part, i establia el 4-0.
 Després seria Rubén qui, en una jugada personal, es plantà davant el porter rival i el va batre fent-li una vaselina.
 Amb el 5-0, l’equip local es relaxava fins el punt que l’equip d’Almussafes retallaria la diferència marcant dos gols, el primer després de dos parets en la frontal de l’àrea i plantant-se tot sol davant el porter, i el segon en un baló que no es rebutjat dins de l’àrea menuda i el davanter visitant feia el 5-2.
 Estos dos gols feien despertar novament al Cullera qui, en tres ràpids contraatacs, i amb gols de Galindo, Salva Quiles i Carlos Moreno que feia doblet, tancaven el partit amb el resultat final de 8-2, aconseguint una de les majors golejades dels cullerencs en la seua història.
El C.F. Cullera Veterans torna a la senda de la victòria, abans d’enfrontar-se la propera jornada amb la Penya Veterans d’Alginet al camp de L’Ermita d’Alginet, rival dur i que els últims anys li ho ha posat molt difícil als cullerencs.