dilluns, 4 de novembre del 2013

Resum de les activitats Club Atletisme Cullera al llarg del mes d'octubre

El passat diumenge 27 d'octubre després de la nostra Volta a Peu, que pertany al Circuit de
la Diputació de València, celebrarem el dinar anual del club, en el restaurant Caçadors, amb
l'assistència dels socis i familiars. Cal destacar i felicitar al nostre membre Enrique Gimeno que va fer el passat 5 d'octubre Mig Iron Man en Antella i va acavar la prova amb èxit.
També cal mencionar la nova incorporació al Club de Santi Romero En el mes d'octubre el Club Atletisme Cullera va participar en les següents proves:
XXVII MITJA MARATÓ D'ALAQUAS
El passat dissabte 5 d'octubre va tindre lloc la XXVII Mitja Marató d'Alaquas, van participar cinc
membres del Club, Israel Falcó,Leo Font, Jose Beltrán, Santi Romero i Ximo Hoyo.
IV VOLTA A PEU DE LES FALLES DE VALÈNCIA
El passat diumenge 6 d'octubre va tindre lloc la IV Volta a Peu de les Falles de València, van participar els quatre corredors del Club, Agustín Sieres que va fer cinqué de la general i
categoria, Raquel Almiñana quinta de la seua categoria, Dioni Castillo i Juanjo Vidal.
XIII GRAN FONS VILA DE PATERNA
El passat diumenge 13 d'octubre, va tindre lloc el Gran Fons Vila de Paterna, van estar
representats per cinc corredors del Club, Agustin Sieres “Tinet” quedant nou de la general i
seté de la seua categoria, Raquel Almiñana quinta de la seua categoria, Jose Almiñana nové de la seua categoria, Kike Castelló i Juan Romero feren una gran crono a 4 minuts 16 segons per km.
XXIII MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA
El passat diumenge 20 d'octubre va tindre lloc la Mitja Marató de València, amb la participació
d'onze membres del Club, Agustín Sieres en un temps impressionant 1 hora i 9 minuts, Jose
Almiñana gran crono en 1 h i 14 minuts, Raquel Almiñana fent 1 hora i 30 minuts, Antonio
Hernández, Kike Castello, Juan Romero, Jorge Narbona, Santi Romero, Ximo Hoyo, Rafa
Higueras i Alejandro Carbó.
XIX VOLTA A PEU A CULLERA
El passat diumenge 27 d'octubre va tindre lloc, la nostra volta a peu, XXX Volta a Peu a
Cullera, que pertany al Circuit de la Diputació de València, destacant els primers locals en les
seues categories, Toni Panero, Jose Almiñana i Salva Palero, i al nostre gran veterà Amadeo
Ferrer i en dones a Raquel Almiñana, cal destacar la volta a la competició del nostre membre
Ali Leuchi fent quart local, van participar 35 membres del Club, en dones Raquel Almiñana,
Eva Oliver, Magda Herreros i Pilar Campillo, i en homens a Toni Panero, Jose Almiñana, Salva
Palero, Ali Leuchi, Kike Castello, Leo Silvestre, Hugo Font, Juan Romero, Alfonso Sapiña, Juan
Lui Lli, Santi Romero, Leo Font, Jose Beltrán, Dioni Castillo, Rafa Higueras, Ximo Hoyo, Vicent
Angel “Tico”, Oscar Sancho, Quique Mortes, Jorge Narbona, Toni Morell, Juanma Hoyo, Rafa
López, Alejandro Carbó, Toni Piris, Ferran Martin, Enrique Gimeno, Sergio Navalón, Javier Hoyo, Juan Sala i Amadeo Ferrer.