dilluns, 25 de novembre del 2013

Victòria molt important del Sucro Cullera Fs sènior en la pista del València

SENIOR
València FS 4 7 Sucro FS Cullera
Importantisima victòria del Sucro FS davant del València en un partit amb molts gols en el qual el Sucro va començar marcant fins a posar-se amb 0 a 3 i en els 5 minuts finals retallava el València amb dos goles.Al descans s'arriba amb 2-3.Gols de Adria de falta i dos de J.David.Després del descans la mateixa tonica,el sucro molt encertat de cara a porteria tornava a marcar per mitjà de J.David (el golejador del matí)el cinquè ho maracaba per mediació d'Hector.El 6 ho feia Juanmi amb un gran tir i un gran gol que entrava per tota l'escuadra imparable pa el porter .De nou marcava J.David l'ultime i golejador amb 4 gols.
En definitiva una gran victòria,molt bon partit i en el qual el Sucro retalla punts als d'a dalt i pujant en la classificació.