diumenge, 17 de novembre del 2013

El CF Cullera aconsegueix un empat a 1 gol davant del CE Acero del Port de Sagunt.

El CF Cullera s'ha desplaçat en la vesprada del diumenge al Port de Sagunt, al Camp del Fornàs on s'han enfrontat a l'equip local, el Club Deportivpo Acero, un dels equips més consolidats en la Tercera divisió valenciana.
El cullerencs afrontaven este encontre amb moltes ganes i en veritat han demostrat des del xiulet inicial que anaven a pels tres punts. El domini dels 45 primer minuts han estat per als homens de David gutierrez, tot i que no es creaven ocassions clares de gol fins al minut 20 en que Da Silva s'ha encarregat de marcar un golàs marca d ela casa. A partir d'ahi, l'Acero ha volgut estirar un poc més les linies i ha comptat amb alguna ocassió clara, dos d'elles en un u contra u dels locals que el porter Paredes ha salvat i amb molt bona nota.
El CF Cullera anava al descans amb una victòria parcial, però conscient de que a la segona part els locals apretarien de valent, i així ha estat. Tot i que l'encontre ha perdut per instants l'horitzó, amb balons llargs per part d'un i altre equip. Sense un clar dominador, tot era possible, i al minut 81, en una desgraciada jugada dels cullerencs, els locals han posat l'empat a 1 gol en el marcador.
Des d'eixe instant, els locals han apretat encara més la porteria cullerenca, els quals han intentat de totes les formes possibles eixir al contraatac, però sense clares ocassions de gol
La serietat i veterania dels jugadors del CF Cullera ha estat fonamental en eixa defensa que s'ha fet de que la porta de Paredes estiguera sense problemes i l'intent de contra colpejar ha estat una vegada més no massa efectiu, sense un domini clar del baló.
L'arbitre de l'encontre ha decidit donar 4 minuts de prolongació, arribant-se al 94. En estos minuts de descompte, els dos equips han buscat la porteria visitant en un encontre que semblava d'anada i de tornada, però al final el marcador no s'ha mogut, aconseguint el CF Cullera un nou empat fora de casa, que en veritat te un regust agredolç. Be per què es puntua, però eixe punt sap a poc després del que s'ha vist al Fornàs.
La pròxima jornada un molt interessant duel entre el CF Cullera i la UE Alzira que de ben segur farà que l'Aèria es pose les seues millors gales.
Destacar com a notícia esta setmana la convocatòria de Castander i Edu López en la selecció autonòmica que disputarà la Copa de Regions de la UEFA.Enhorabona a tots dos. Merescut premi pel treball que estan realitzant en les files del CF Cullera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada