dimecres, 13 de novembre del 2013

Cròniques dels encontres disputats pels diferents equips del Sucro Fs Cullera

Cròniques dels partits jugats pel Sucro
  • Senior
    El Sènior s'enfrontava al Lider de la categoria el Autoreal Moldeazul FS en la 7ªJornada de Lliga.Una primera part en la qual els dos van tenir les seues ocasions de marcar,s'arribe al descans amb un 1-0 i en la qual Moises va detenir un doble penal. En la segona part el Sucro aconseguia l'empat per mediació de Toni i despues gol de Baiona de doble penal aconseguint així avançar-se el Sucro en el maracador. El Autoreal amb 2.3 minuts per al final i porter jugador empatava el partit, el Sucro es defendia bé i ha falta de 9 segons per al final la mala fortuna s'encebe amb el Sucro i el Autoreal aconseguia el seu objectiu que era marcar el tercer que li donava la victòria.

Femení
    Primera victòria del sucro femení que es s’imposaba al favara 5-7. El gol arribaria pronte, seria Silvia qui obriria el marcaor pero abans el sucro arribaria varies voltes a porta pero sense fortuna. El equip és vènia dalt pero la alegria li duraria poc després del empat del equip local. Però el equip no és donava per vencut i pronte arribaria el gol de Alexia 1-2. En atre servei de banda el equip local tornaria a ficar les tables al marcador. Pero Silvia tornaria a ficar al equip per davant 2-3 i poc despres monica 2-4 i sense poder reaccionar el 2-5 de anael, en eixe marcador arribariem al final de la primera part.
    En la segona part la confiansa i les falladles defensives ficarien al equip local atra volta al partit 5-5. El equip reaccionava i ho intentava però la portera heu parava tot. Pero després d'una jua individua Silvia torná a ficarmos per davant del marcador 5-6 i quant quedabem 5 minuts Silvia tornaria a marcar. Despres hem tingut

Cadete
    Partit entre Sucro Cullera i Maristas València B, el partit va començar amb diverses ocasions dels dos equips ja que Maristas de valència B jugava amb jugadors del primer equip. El primer gol va ser de l'equip local que començava a dominar, poc després del final el sucro marcava el segon gol i així arribaven al descans.
    La segona part l'equip local va pujar les lineas per a jugar mes còmodes però l'equip visitant marcava el 2-1 amb una contra, però el Cullera va reaccionar i va ser quan van ser superiors al rival amb un clar domini i acabant amb un resultat de 6-1.
    Els gols van ser de isidre, Jaume(2), Nelson(3). Destacar el gran esforç dels jugadors en ser molt pocs per a disputar el partit i superar amb gran professionalitat totes les adversitats.Seguim sumant i cada partit mes prop del nostre objectiu

INFANTIL
    El infantil del Sucro s'enfrontava al Puçol. Partit molt igualat fins els 5 minuts de la segona part en el que els de la Ribera han impossat un clar domini i un avanlanxa de gols fins arrivar el resultar final de 8 - 2. Per fi obri el casiller de punts el equip infantil, gran partit disputat i de ben segur que pronte en arribaran molts mes.
    La setmana que ve visitaran al Salesianos.
    Molta sort.
    1,2,3 Sucro ! ! !

Alevi
    Empat a 2 gols entre l'alevì i el corbera. Partit molt disputat i amb ocasions per als dos equips. la 1a part acabava amb empat a 0, s'adelantava l'equip visitant i al poc de temps remontaven els locals i es posaven 2-1 amb gols de cefe i carles todosantos. a 3 minuts del final empatava el corbera.

Benjami A
    Maristas Cullera - Sucro Cullera (3-2): En un partit molt disputat on va acabar portant-se la victòria l'equip local. El partit començava amb un devessall d'oportunitats per a l'equip visitant que van ser atallades pel porter local, a la fi de la primera part s'avançava el Sucro amb gol de Joan i la primera meitat acabava amb dues ocasions clares pels maristas.
    La segona meitat va començar molt forta l'equip local aconseguint en 5 minuts remuntar el resultat, el Sucro va reaccionar i va aconseguir empatar i tindre tancat a l'equip local i en un tret fortuït d'un jugador local realitzava el gol de la victòria marcant 3 minuts del final.

Benjamí B
    Nova derrota del Benjamin B per 0-10. Es repeteix el resultat de la setmana anterior encara que aquesta setmana l'equip va merèixer marcar almenys 3 gols i no tants en contra. El joc va millorar molt i la sort no va estar del nostre costat. A seguir treballant i millorar

Prebenjami
    Victoria del Prebenjami per 11-0 en 9 gols de Mark Melia i 2 de Marc Jardon en un partit sense historia i dominat de cap a fi.