dissabte, 16 de novembre del 2013

Derrota dels Veterans del CF Cullera a casa davant del Picassent CF



Derrota a casa del CF Cullera Veterans per 1-3.
(Informa Quique Falcó)
Després de la derrota de la setmana passada, els Veterans afrontaven el partit front al Picassent CF Veteranos, amb l’al·licient d’enfrontar-se al campió de la competició en els últims anys, i amb les ganes de netejar la imatge donada davant l’Alginet.
L’inici del partit pareixia ser esperançador, i encara que el joc dels cullerencs no era bo, el Picassent, que havia arribat a la disputa del partit sense canvis, no donava senyal de perill ni de poder emportar-se els tres punts de l’Aèria.
A escassos minuts de l'inici de l'encontre, l'àrbitre anulava un gol a l'equip de La Ribera per fora de joc, en una jugada molt dubtosa, després d'un contraatac en què Miki cedia el baló darrere per que Galindo només haguera d'espentar-la als fons de la xàrcia.
Com és tònica en els darrers partits i pràcticament tota la temporada, una nova lesió en les files locals minvava el potencials d'estos al mig del camp. En esta ocasió era Miki, qui tot sol es torcia el turmell esquerre i havia d'abandonar el terreny de joc.
Els Veterans es refeien d’esta nova baixa i, en el moment que tornaven a tocar el baló al mig del camp (fins eixe moment s’havia abusat del baló llarg), arribaren les ocasions de gol. Galindo es plantava tot sol davant el porter local, però el seu xut anava a parar al pal dret de la porteria visitant.
A continuació, disposarien de l’última ocasió clara de gol de la primera part, en un nou contraatac en el què esta vegada Salva Quiles encarava al porter del Picassent, i en el moment de disposar-se a xutar patia un tiró que l’enviava directament a la dutxa.
Amb esta nova baixa, els Veterans desapareixien del camp i era el Picassent qui passava a dominar la resta de l’encontre, més per desmèrits dels locals que no pas pel seu joc, donat que esta haurà sigut de llarg el pitjor Picassent que ha passat per l’Aèria.
En la represa, els cullerencs pareixia que s’havien quedat als vestidors, i en un error de la defensa, el Picassent s’avançava al marcador aconseguint el 0-1.
En una jugada aïllada, l’equip local disposava d’una falta a la vora de l’àrea. Sime llançava la mateixa i el baló s’introduïa per l’escaire dret de la porteria del Picassent.
Però gens duraria l’alegria, donat que en la següent jugada, els cullerencs cometien una falta prop de la seua àrea. El centre és rematat pel davanter visitant tot sol, al tractar la defensa de fer el fora de joc, i encara que el porter arribava a tocar el baló, este acabava al fons de la xàrcia local.
Des d’eixe moment, el CF Cullera Veterans tornava a abaixar els braços i, encara que quedava molt partit per davant, donava el mateix ja per perdut.
A falta de cinc minuts per al final de l’encontre, el Picassent aprofitava una serie de rebots dins l’àrea local, en els què els locals no eran capaços d’allunar el baló i establien els definitiu 1-3 amb què conclouria l’encontre.
Molt haurà de treballar Juan Gutiérrez per adreçar la situació i, deixant a banda les contínues lesions, recuperar mentalment a molts jugadors per al proper partit davant el Veteranos C.D. Benifaió, penúltim classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada