dimecres, 13 de novembre del 2013

Derrota per la mínima del Veterans del CF Cullera davant l’Alginet

En el partit corresponent a l’octava jornada de lliga, el CF Cullera Veterans collia la tercera derrota de la temporada.
 Va ser un partit molt dolent el disputat pels cullerencs, en el que ha sigut probablement el pitjor partit del que portem de temporada. El mateix va estar marcat per l’absència de l’arbitre designat per a l’encontre, que va fer que tots dos equips hagueren de telefonar a la Federació per assabentar-se que estava succeint i que havien de fer. La Federació envià un nou arbitre, però degut a la tardança d’este, els dos equips acordaren, en principi, ajornar-lo i triar una nova data al calendari. Quan els dos equips es disposaven a abandonar les instal·lacions esportives aparegué el nou arbitre, i finalment es disputava el partit.
Este fet va fer que els veterans del Cullera no entraren mentalitzats en el partit, tot el contrari que els de l’Alginet, que plantejaren un partit molt físic al què els cullerencs mai varen saber presentar la més mínima batalla. Açò sumat a una nova lesió en els primers minuts de l’encontre, l’enèsima d’esta temporada. Esta ocasió era novament Charly, que fins eixe moment donava serenitat i ordre a la defensa.
El partit es va desenvolupar pràcticament al mig del camp, sense ocasions de perill, a excepció d’un parell de jugades a baló parat en els primers minuts de joc, una per a cada equip, que acabaren en llançaments directes a porta i van ser parats sense excessius problemes pels dos porters.
El Cullera disposaria sobre el minut vint de la seua ocasió més clara de gol. Carlos Moreno controlava un baló d’esquenes a porteria, i Nadal entrava entre els dos centrals plantant-se tot sol davant el porter. El passe de Carlos arribava a peus de Nadal que davant l’eixida del porter alçava masa el baló i este ixia a un metre del traveser. Ací s’acabaven les ocasions del Cullera en la primera part, perquè perdien totalment el control del joc i no eren capaços de trençar cap jugada.
  la mitja hora de joc, l’Alginet disposava d’una falta al borde de l’àrea, ben llançada per l’equip local, i millor parada pel porter cullerenc en una gran estirada. La defensa del Cullera es quedava mirant totes dues accions, i només anà al rebuig del porter el defensa Panta, que s’interposava entre el davanter i el porter Pepe que en la línia de gol detenia novament el baló.
 Amb empat a zero s’arribava al descans, però els cullerencs no despertaren, i en la primera jugada de perill de la represa, davant la indolència de la defensa visitant que no ix al borde de l’àrea per aturar el rival, el davanter local, tot sòl, llança un fort xut que acaba al fons de la xàrcia i establia el què finalment seria el resultat final d’ 1-0.
El Cullera a partir d'eixe moment tractaria d'estirar línies i anar a pel partit, sense cap d'èxit per la major intensitat de l'equip contrari, i només en un parell d'accions a baló parat portaria un poc de perill a l'àrea rival.
 Amb el xiulit final, l’equip cullerenc sumava la seua tercera derrota, resultat que manté a l’equip del CF Cullera Veterans en la part mitjana de la classificació, a l’espera de rebre el proper dissabte al Picassent CF Veteranos, equip dominador de la competició en les darreres temporades i que en l’actual pareix no haver-hi despegat, però que està un punt per davant dels cullerencs.

Jornada 8: 09-11-2013