dissabte, 9 de novembre del 2013

Victòria justa del CF Cullera davant del Ribarroja Cf per 2 a 1 en un encontre que ha estat molt complicat

Bon partit el que s'ha pogut vore hui en el camp del CF Cullera on els locals s'han enfrontat a un Ribarroja Cf que ha posat les coses dificils. En la primera meitat s'ha vist un CF Cullera molt incisiu, amb ganes de guanyar els tres punts i sobretot de retrobar-se amb la victòria a casa després de la desfeta davant del Torrevella CF amb clamoroses errades arbitrals.

Els primers 45 minuts han estat locals, tot i que en el minut 4 els visitants hagueren pogut avançar-se amb un xut clar de Solves que ha hagut d'aturar amb contundència Paredes.
 Els cullerencs tenien clar en este primer periode que havien d'a`retar de valent i així ho feren i en el minut 19, una deixada de Guillen va possibilitar que Da Silva avaçara als locals.Els visitants ho han intentat i en el minut 24 Borja Mir ha fet una clarissima errada amb la porteria local sola, enviant el baló als núvols,
El Cf Cullera ha continuat demostrant una clara superioritat en el camp i en el minut 39 ha estat Guillen en una jugada molt personal qui ha posat el 2 a 0 amb el que ha arribat l'encontre al descans, tot i que al minut 44 el davanter visitant Mario haguera pogut acurtar distàncies errant una clara ocassió a porta buïda.
En la represa el CF Cullera ha tornat a errades d'encontres anteriors, cedint el domini del baló als visitants, tot i que s'ha pogut crear alguna ocassió per part cullerenca.  De fet, el minut 55 Edu López haguera pogut sentenciar l'encontre però el baló ha eixit molt alt.
Al minut 89 els visitants han acurtat distàncies amb un gol obra de Xema a l'eixida d'un corner. A partir d'ahi, els visitants han vist la possibilitat de traure alguna cosa positiva, però han emprar excesiva violència en el seu joc, amb continues aturades per part del col·legiat, acabant  l'encontre amb el resultat, més que merescut per als locals, de CF Cullera 2 - Ribarroja Cf 1.
La pròxima setmana visita al camp de l'Acer a Sagunt i després es rebrà en l'Aèria a l'Alzira. Dos encontres complicats en els que es vora el potencial real d'este CF Cullera.