dissabte, 23 de novembre del 2013

Injust empat en l'Aèria entre el CF Cullera i la UD Alzira. Els cullerencs han merescut molt més. L'Alzira defrauda


Mal resultat el que ha aconseguit esta vesprada el CF Cullera en l'Aèria davant de l'Alzira i no sols pel marcador final que ha reflectit un empat a un gol. El CF Cullera ha merescut molt més esta vesprada. Els homnes que entrena David Gutierrez han començat l'envit molt posats i conscienciats. Ja al minut 4 ha estat Guillem qui s'ha plantat davant del porter visitant, xutant-li al cos. El CF Cullera sabia ben be el que volia i la veritat és que jugar amb dos davanters li ha donat una major consistència en el joc, tot i que en alguns moments s'ha notat la falta de encert de cara a la porteria rival.
Al minut 23, el col·lagiat de l'encontre ha xiulat una falta a favor del CF Cullera a prop de l'àrea d el'Alzira i com sempre, Edu López, especialista en estes faltes ha materialitzat el primer gol de l'encontre. Al minut 28, Romero s'ha lessionat i el mister cullerenc ha hagut de refer l'equip donant entrada al jove Oscar. L'equip local ha continuat treballant de valent buscant arribar al descans amb un avantatge encara mjor i ben a prop ha estat d'aconseguir-ho Carlos, qui ha errat a boca de canó un baló al que no han pogut arribar ni Da Silva ni Guillen. El baló s'ha estavellat en la part de fora de l'escaire de la porteria visitant. Amb esta jugada es donaven practicament per finiquitats els primers 45 minuts.
La segona part ha estat el mateix. Un Alzira que ha defraudat de totes totes les expectatives que s'esperaven d'ells. Un àrbitre intentant afavorint-los i un CF Cullera molt superior. Al minut 65 de nou Edu López ha estat a punt d'aumentar l'avantatge, amb una nova falta, però esta vegada ha anat al travesser. La mala sort es posava del costat del Cullera, que de nou tocava el pal superior de la porteria visitant en el minut 75 amb un xut magistral de Da Silva. I el que son les coses, en la primera ocassió que els visitants s'acostaven a la porteria de paredes, un baló de cap, bombejat de Bleda ha fet que l'Alzira empatarà el partit. Un premi massa gran per al que en veritat han demostrat en l'Aèria. L'Alzira ha estat un equip sense idees, però molt ben plantat en la defensa. En veritat podria dir-se que els de la Ribera Alta han decebut. Tot el contrari que el CF Cullera que ha estat amb moltes ganes i que s'ha merescut molt més que un simple empat. Esta vegada si es pot dir que han volat dos punts d el'Aèria. Una llàstima.
Ara la pròxima setmana visita al camp del Pinós, amb necessitat de traure alguna cosa més que un simple empat. I la pròxima cita en l'Aèria davant del Torre Levante.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada