diumenge, 24 de novembre del 2013

Els Veterans del CF Cullera es retroben amb la victòria després de dos jornades, a costa del Benifaió

Després de dos derrotes seguides, el CF Cullera Veterans en partit corresponent a la dècima jornada i disputat en horari matutí de diumenge, aconseguia guanyar davant el Veteranos C.D. Benifaió per 1-2.

El partit no s’ha diferenciat molt dels darrers encontres dels cullerencs, que seguixen demostrant dos cares molt diferents: una en la primera part on solen dedicar-se a jugar a futbol i solen dominar i controlar al rival, i una segona on fallen les forces i és el rival qui tanca als cullerencs al seu camp i s’aprofiten del més mínim error.

Els Veterans prompte s’avançaven al marcador en la primera part, a l’aprofitar dos errades de la defensa local a l’hora de tractar de provocar el fora de joc. En la primera era Rubén qui batia el porter local, i en la segona Carlos Moreno qui de vaselina establia el 0-2 que pareixia que anava a ser definitiu. Però el Cullera no tancà el partit en esta primera part, i en la represa tocava tornar a patir.

A l’hora de partit, un xut llunyà sorprenia al porter cullerenc i el Benifaió retallava distàncies.

Des d’eixe moment, un recital de l’àrbitre a l’hora de traure targetes més per protestar que per tractar de tallar algunes accions violentes, significava que l’equip cullerenc haguera d’afrontar els últims minuts amb dos homes menys.

A la fi, nova victòria del CF Cullera Veterans, que en les últimes jornades va quedant-se sense efectius a causa de les constants lesions (este diumenge li tocava a Claudio, que patia un tiró al quàdriceps).

La propera jornada, els Veterans del Cullera hauran de refrendar esta victòria a casa davant el U.D.P. Veteranos de Paiporta, per poder mirar al capdavant de la classificació.