divendres, 1 de novembre del 2013

Injusta derrota del CF Cullera davant del FC Torrevella per 0 a 1. Amb un arbitratge que ha beneficiat als alacantins

Derrota injusta la que ha patit esta vesprada el CF Cullera a casa davant del FC Torrevella, en un encontre en el que algunes decissions arbitrals han perjudicat clarament als cullerencs. El CF Cullera ha perdut el seu primer encontre de la temporada a casa, i a més a més ho ha fet de forma injusta.
Els cullerencs s'enfrontaven als quarts classificats, en un encontre en el que cap dels dos equips ha volgut fer-se clarament en els primers 45 minuts en el domini del joc, tot i que les ocassions més clares han corregut de la ma del CF Cullera. Al minut 16, dos clares ocassions de Castander a l'eixida de dos corners consecutius. Domini altern en les dos àrees, però amb clares ocassions locals. Al minut 39, la jugada clau que ha decidit l'encontre. El col·legiat del partit, Sergio Escriche ha anulat un gol totalment legal a Da Silva, el qual haguera pogut marcar, de forma clara el que ha estat el devindre de l'encontre. Des d'este moment el CF Cullera ha seguit acosant la porteria visitant, amb un clar xut d'Edu López al minut 41 que no ha vist porta de ben poc
D'esta forma, s'arribava al descans amb empat a zero, quant el Cullera havia merescut molt més. En la represa les coses han continuat igual. EL CF Cullera era dominador quasi absolut d el'encotre amb algunes contres perilloses del Torrevella, però el mister cullerenc ha volgut lluitar pels tres punts, i ha fet debutar al recentment incorporat Guillem Climent al minut 18. A partir d'ací s'ha vist als locals encara més motivats, però en el futbol aquell qui perdona es veu advocat a perdre i així ha estat. Al minut 73, un fort xut del davanter visitant Rafa Gomez ha estat revutjat per Paredes, qui no ha pogut aturar el baló. El rebuig l'ha aprofitat Carrasco, materialitzat el 0 a 1.
Guty se l'ha jugada i amb l'entrada de Beni i Civera ha fet que l'equip es col·locara amb tres defenses, presionant si cap més la porteria defesa per Carrión, qui ha estat providencial en estos minuts finals, aturant una clara ocassió que ha tingut Civera ja quasi en les postrimeries del partit.
Lluita constant per part dels jugadors cullerncs que no s'ha pogut vore materialitzada en cap resultat positiu.
Primera derrota de la tamporada a l'Aèria, i ara la pròxima setmana hi haurà que recuparar-se d'este cop tan dur amb la visita que farà un dels equips cuers, el Ribarroja CF, al camp cullerenc, dissabte 9 de novembre a les 17 hores. Caldrà que els del CF Cullera es refajen prompte d'esta derrota i continuen en el camí que portaven fins fa dues setmanes. Equip hi ha i es pot seguir somniant.