dimecres, 4 de desembre del 2013

Activitats Club d'atletisme del mes de novembre


12 membres del Club participaren en la Marató de Valencia on el cullerenc Agustin Sieres es va convertir en el primer espanyol classificat.
El passat 17 de novembre va tindre lloc la MARATÓ DE VALÈNCIA que va reunir 11.300 atletes, amb la participació de dotze membres del Club, complint tots ells la seua marca, cal destacar al nostre membre Agustín Sieres “Tinet”, que pertany al “C.A. Carnicas Serrano” amb una gran marca de 2 hores 25 minuts, batint la seua propia marca aconseguida en el any 2011 i convertint-se en el primer espanyol classificat, també van participar Victor Martí, Antonio Hernández, Leo Font, Jose Beltrán, Jorge Narbona, Juan Romero, Santi Romero, Ximo Hoyo, Juan Luis Llí, Enrique Gimeno i JuanMa Hoyo.

En el mes de novembre el Club Atletisme Cullera també va participar en les següents proves:

XIX MITJA MARATÓ CIUTAT DE GANDIA – 10KM CIUTAT DE GANDIA 
El passat diumenge 3 de novembre va tindre lloc la XIX Mitja Marató Ciutat de Gandia, i el primer 10K, que se celebrava conjuntament, van participar dotze membres del Club, en la Mitja Marató van participar, Toni Panero que va quedar primer de la seua categoria, Victor Martí, Kike Castelló, Juan Romero, Jorge Narbona, Santi Romero, Quique Mortes, Ximo Hoyo, Enrique Gimeno i  Alejandro Carbó, i en la prova de 10Km van participar Toni Morell i Javier Hoyo.

II VOLTA A PEU “SANTA CECILIA”
El passat diumenge 10 de novembre en Cullera, es va celebrar la II Volta a Peu “Santa Cecilia”,  destacant el primer lloc en dones de Raquel Almiñana, van participar 18 membres del Club  Raquel Almiñana, Salva Palero, Toni Panero, Hugo Font, Kike Castelló, Leo Silvestre, Dioni Castillo, Juan Luis Lli, Rafa Higueras, Oscar Sancho, Ximo Hoyo, Toni Morell, Andrés Boix, Victor Martí, JuanMa Hoyo, Toni Piris, Ferran Martín i Amadeo Ferrer.

10 KM CARRERA DIVINA PASTORA VALÈNCIA 
El passat diumenge 17 de novembre se celebrava conjuntament a la Marató la Carrera Divina Pastora 10 KM, van participar cinc membres del Club, Raquel Almiñana, Toni Morell, Andrés Boix, Juan Galán i Javier Hoyo.

10 KM INTERNACIONAL BENIDORM
El passat diumenge 24 de novembre van participar a Benidorm en la carrera 10KM Internacional Benidorm, Jose Almiñana va entrar 9 de la general i 6 de la seua categoria i Raquel Almiñana va quedar la segona de la seua categoria.

I CARRERA SOLIDARIA CULLERA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE  
El mateix diumenge 24 de novembre en el passeig maritim de Cullera es va celebrar la I Carrera Solidaria Contra la Violència de Gènere, van participar tretze membres del Club, Toni Panero va guanyar la prova, Hugo Font, Leo Silvestre, Dioni Castillo, Juan Luis Lli, Quique Mortes, Jorge Narbona, Rafa Higueras, Andrés Boix, Ferran Martí, Rafa López, Javier Hoyo i Inma Pla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada