dilluns, 16 de desembre del 2013

Croniques dels diferents encontres disputats pels equips del Sucro Cullera Futbol sala

PREBENJAMÍ
Socorro 8 – Sucro F.S. 0
La mateixa història de sempre, el Sucro ha jugat be, pero la força i la grandària del Socorro ha segut determinant i els gols han anat caiguent. Abanda la pilota no volia entrar, a la fi els xiquets del Sucro han acabat arraconant als de casa davant la seua portería però res s’ha pogut fer.
BENJAMÍ A
Picassent 5- Sucro F.S. 3
Partit molt igualat fins al final. En el que l’equip local conseguix els tres punts. El Sucro comença el partit dominant i amb ocasions aconseguint avançar-se en el marcador, però dos errors defensius avans del descans va fer que Picassent es possara per davant amb 2-1 i el Sucro empata avans del descans.
La segona part es va repetir el mateix, dominant el Sucro però sense finalitzar les jugades amb gol i de nou el Picassent feia el 3-2, minuts despres tornava a empatar el Sucro. En els ultims cinc minuts Picassent va aconseguir un parcial de 2-0 arredonint, el 5-3 final.El Sucro va notar l’absència del seu porter.
INFANTIL
Sucro F.S. 3 – El Pilar 4
Partit intens i amb nombroses ocasions el que hem pogut gaudir al pavelló cobert. Duel directe pels jocs de descens en què els de la Ribera Baixa han merescut alguna cosa mes. Començava marcant el Sucro però prompte El Pilar remuntava amb un parcial de 0-3.
En la segona mitat els locals arribaven fins el 3-3, i quan ja pareixia que arribava la remuntada El Pilar tornava a possar el baló dins la xarxa. El Sucro no materialitza dos dobles penals i la trovada s’ acaba amb el 3-4 definitiu. Destacar el debut del porter alevi Joan amb grans intervencions.
CADET
Santa Ana A 1 – Sucro F. S. 4
El partit comença amb molta intensitat per a les dues parts, però prompte es va decantar el joc a favor dels visitants que tingueren moltes ocasions, però el porter les va conseguir parar, en una contra Jaume marca el 0-1 i Santa Ana empata amb molta sort. A falta de 20 segons per al descans una gran jugada de Pablo Miguel que Isidre acaba al segon pal.
La segona part Santa Ana apreta molt però Isidre feia el 1-3 de falta i tot seguit Pablo tornava a possar el baló al segon pal per a fer el 4-1. Els locals jugaren des del minut 10 amb porter-jugador però el Sucro va defendre molt bé. Tres punts i a un punt del líder però amb un partit menys. Gran trobada el que s’ha pogut veure al pavelló de Benimaclet.