dimecres, 4 de desembre del 2013

Nova victòria del juvenil del Maristes Cullera Fs esta vegada al camp del Mislata

Treballada victòria la obtinguda en Mislata per 4-6, victòria que dediquem al nostre porter Isma .
Partit que no férem un bon joc i que en moltes fases del partit no timguérem dominat. Començàrem perdent , després remontàrem i ens posàrem 1-3, però la falta de concentració fa que ens empaten a 3, i a punt d 'arribar al descans marquem el 3-4 amb el qual s'arriba al descans.
Només començar la segona part ens empaten el partit, i sobre la mitat de la segona part marquem el 5é gol, i a falta d'uns cinc minuts marquem el definitiu 4-6, resultat que sabérem defendre no sense problemes fins a la fi del partit.
El millor del partit els tres punts que ens mantenen en la 1a posició de la classificació.
Victòria dedicada al porter Ismael Quintanilla que té una lesió de llarga durada.