dimarts, 3 de desembre del 2013

El CF Cullera guardonat en la gala de la Federació Valenciana de Futbol

Mostrando 1.jpg
EL CULLERA OBTÉ DOS PREMIS EN LA GALA D´ENTREGA DE TROFEUS D´EQUIPS CAMPIONS DE LA PASADA TEMPORADA
Ahir Dilluns 2 de Decembre, a partir de les 19 hores, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, va celebrar la Gala d´entrega de trofeus als equips campions de la temporada 2012-13.
Com ja es habitual en els últims anys, els salons de l´Alameda Palace de la capital del Turia varen recollir una nombrosa representació de destacades personalitats, directius tècnics i jugadors i jugadores que van abarrotar el recinte.
Inagurat l´acte per Vicente Muñoz, la presentació dels premis va ser conduida pel reconegut comunicador Paco Lloret. Es varen fer entrega de varios reconeixements per la seua destacada labor la temporada passada a equips campions en les diferents  categories masculina i femenina, començant per la Tercera Regional Juvenil, pasant per Primera Regional, Preferent ... i arribant als reconeixements de màxim nivell esportiu aon el C.D. Roda, amb varios jugadors guardonats i Vil·lareal i Élx pel seu retorn a la Primera Divisió, cobraren un especial protagonisme, pasant a continuació a guardonar als àrbitres que destacaren en l´anterior campanya.
Posteriorment es varen guardonar als àrbitres i a continuació als directius. Ací arribà el primer guardó per al Cullera, al President D. Ernesto Sanjuàn, en atenció a la labor directiva (foto). També varen ser reconeguts entre d´altres D. José Manuel Llaneza per part del Vil·lareal i D. José Sepulveda per la seus labor com a President en l Élx C.F.
En el tram final de la Gala es va reconeixer la labor de diversos equips rebent el C.F. Cullera un segon guardó per la seua trajectoria i ascens a Tercera Divisió.
Per poder valorar l´importància d´este reconeixement, cal tindre en compte que en el futbol valencià ni han unes cent mil llicències federatives i prop de cuatre mil equips i que s´hajen decidit per nosaltres és una enorme satisfacció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada