diumenge, 15 de desembre del 2013

Important victòria per 3 a 1 del CF Cullera davant del CF Torre Levante

Important i merescuda victòria la d'ahir de vesprada al Camp de Futbol Aèria, en la que el CF Cullera es va imposar a un CF Torre Levante que tot i la seua joventut es va mostrar excessivament dur al llarg dels 90 minuts.
Els locals sabien molt be de la nocessitat d'aconseguir els tres punts en joc. Importants per a seguir treballant en la linia d'ascens de llocs en la taula classificatòria i més encara per a buscar una tranquilitat de resultats que no estaven arribant després de dos empats i una derrota en els tres últims encontres. La parròquia local estava exceptant amb l'arribada de Cristian Castells, procedent de la 1º Divisió grega, i de ben segur que el central no defraudà a ningú.
Entrant en el que va estar l'encontre, els 90 minuts varen estar clarament domintas per un CF Cullera, que tot i eixe domini no trobava la senda del gol.Fins a cinc ocassions es varen poder comptabilitzar a la primera meitat als peus d'Abel en el minut 4, tres ocassions per a Guillem i altra per a Da Silvaperò Willy es va encarregar de malbaratar-les, especialment les de Guillem.
Amb el 0 a 0 s'arrivaba al descans, però amb la tranquilitat per part del públic present en l'Aèria de que l'encontre estaba controlat i que més tard o més prompte la cosa canviaria. I efectivament, a l'eixida d'un corner Edu López es troba quasi a la frontal de l'Area amb un rebuig i amb un xut enveritat va batre al porter visitant que res podia fer davant d'eixe misil. A partir d'ací, el CF Cullera es va convertir encara més en l'Amo i senyor del camp, domini que es va vore recompensat, al minut 80, de nou amb un segon gol per part de l'alzireny Edu López, amb la desgracia de que es va tindre que retirar lesionat després de rebre un fort colp.
Però el que semblava que anava a ser el gol de la tranquilitat, no va ser així- A la treta de mig de camp del segon gol cullerenc, els jugadors del Torre Levante varen aprofitar una inteligent jugada en la que Ensa va batre de fort xut a Paredes, que poc va poder fer davant un xut impressionant.
Este gol, i l'experiència viscuda al llarg de la temporada en els darrers minuts va crear certa incertesa entre els aficionats cullerencs, pero un tercer gol de Guillem al minut 86 va donar ja per tancat este encontre en el que els de Guty tornaren a la senda del gol, i que els dona molta tranquilitat per a la visita del pròxim cap de setmana a Utiel, un equip que els posarà molts més problemes que el d'ahor. L'últim partit de la priimera volta es jugarà a casa, davant del Paterna, però ja amb l'any nou.
En definitiva, tres punts molt importants i unes molt bones sensacions amb el debut de Cristian Castells, una garantia de veterania i bon saber fer per a este CF Cullera