Resultats i cròniques dels diferents equips del Sucro Cullera Fs

Resultats Escola Sucro FS Cullera del 21 de desembre.
BENJAMÍ A
Sucro F. S. 13-1 Olleria
Partit còmode per als locals que en els primers minuts ja es va avançar en el marcador, creant moltes ocasions i una bona defensa, van aconseguir ampliar el marcador. La segona part va ser igual que la primera amb nombroses ocasions per als locals. A pocs minuts per al final i en un bot neutral els locals sense voler aconseguixen marcar i al traure de centre l'equip visitant marca amb un bon gest esportiu dels locals deixant-se el gol. Després d'açò els visitants van aconseguir un tir al pal i el Sucro va acabar el partit com va començar, és a dir, marcant.
ALEVÍ
Sucro F.S. 1- 5 Santa Ana
Partit difícil, sabent que tenien davant un dels equips punters de la lliga. Començava el partit amb una clara superioritat dels visitants, que es van veure reduïda al començar a fer canvis. Al descans s'arribava amb un 0-3 al marcador.
Ja en la segona part, el Sucro F.S va posar les ganes per a remuntar, però era Santa Ana els que feien el 0-4. Un gol de Michael donava esperances a falta de set minuts, però eren els visitants els que poc després d'acabar el partit feien el quint i ultim gol. Destacar l'actuació del porter Joan.
CADET
Sucro 5-0 Esclavas.
El partit va començar amb tres pals del equip visitant que sense tindre temps per al escalfament entrà al camp molt més connectat que l’equip local. El partit va ser desastrós per als locals que no van jugar a res, però la qualitat va ser determinant en aquest partit i va fer que el Sucro F.S. s’imposara i sumara els tres punts. A día de hui són líders.
FEMENÍ.
Buñol A 1-6 Sucro F.S.
Segona victòria i molt merescuda contra el Buñol A. Després de l'empat contra el Buñol B, el Sucro volia donar una imatge diferent, tant va ser així que als primers minuts s'avançaren en el marcador, per mitjà d'Anael (0-1) . Poc duraria l'alegria que després d'un servici de banda mal executat les locals igualaven el marcador (1-1) . Però les nostres xiques es van posar serioses en defensa i així rectificaven fallades. El (1-2) l'anotaria Monica després d'una jugada col•lectiva. El Sucro insistia però la falta de punteria no va donar peu a que el marcador es moguera. Però quasi acabant la primera part Sara tornaria a marcar després d'una contra (1-3) així s'arribava al descans.
La segona part es decantaria per al Sucro, tant va ser així que Andy marcaria el (1-4) i poc despres es tornaria a avançar (1-5) de Sara. Les xiques no es conformaven amb aquest resultat i volien mes. El buñol l'unic que feia era probocar l'expulsió d'alguna jugadora però elles no cedien i feien el que tenien que fer, centrar-se en el partit. El definitiu (1-6) el marcaria Silvia i així s'arribaria al final del partit. Les ànsies de marcar i la falta de punteria faria que el marcador no fóra mes ampli. En definitiva es despedixen de l'any amb una gran victòria per a les nostres xiques. 1,2,3.... SUCRO