diumenge, 15 de desembre del 2013

Nova victòria del prebenjamí del Maristes Cullera fs, esta vegada davant del Jesús Maria D

De nou victoria del Prebenjamí del Maristes Cullera
Disabte 14 de Febrer es va jugar a la pista 2 del col•legi Maristes el segon partit corresponent a la tornada de la fase regular de lligueta prebenjamí.
Aquesta volta ens enfrontavem al Jesús María D amb la premisa de jugar al toc i sense preses i en gran part del partit així va ser.
Començarem el partit dominant amb contundència els primera 15 minuts per lo qual vam començar a fer proves i canvis de posicions per a vore com van desenvolupant-se els menuts en diferents posicions i així vam seguir tota la segona part probant a Hugo de porter i a Miguel en la part més defensiva. Al final del partit resultat favorable de 11-1 per als més menuts del club.