dilluns, 21 de desembre del 2015

Derrota del CF Cullera davant d'un dels equips de promoció al Grup I de la Preferent. Els cullerencs feren un bon `partit.

LLIGA REGIONAL PREFERENT G1 - JORNADA 13
CFCULLERA 1-2 Club La Vall
Aquest dissabte s’ha disputat a l’Aèria l’últim partit de l’any i també l’últim com a local de la primera volta, davant el Club La Vall.
Una bona primera part dels locals, amb bones ocasions, en la que només faltà el premi del gol. A més, abans de la mitja hora de joc, el Club La Vall es quedava amb un jugador menys que li donava superioritat al CFC durant més d’una hora de partit.
El Cullera no va saber aprofitar aquesta superioritat en el resto de la primera part, i en la segona, els visitants eixqueren amb altra mentalitat i ben posicionats, que pronte els donà el domini del partit. Als deu minuts arrivava el primer gol en una pèrdua de baló de la defensa cullerenca, amb el que s’arrivava a l’últim quart d’hora del partit. En el 75’ Alejandro parà un penalty a favor dels castellonencs, que sols tres minuts després farien el segon gol, de falta directa. El CFC ho va intentar però el gol arrivava a pocs minuts del final, tard i sense temps per a més.


L'anècdota de l'encontre va estar protagonitzada per Luis i Nabil, les dos últimes incorporacions del CF Cullera, germans, i que per primera vegada varen formar en l'onze inicial format per Luis Román. Des d'aci la nostra enhorabona per l'anècdota i a seguir jugant junts i demostrant l'excel·lent nivell de tots dos.


A falta d’un jornada per al final de la primera volta del campionat el CF Cullera és penúltim a la taula amb 7 punts, però la resta de resultats han sigut favorables i permeten que l’equip es mantinga a només 6 de la zona de salvació.
Obrirem el 2016 amb dos partits seguits lluny de l’Aéria: el primer d’ells a l’Almazora, on disputarem l’ultima jornada de la primera volta, i la següent jornada al Grao de Castelló, davant el San Pedro.
El futbol de Preferent no tornarà a l’Aèria fins el 24 de gener, que rebrem al Albuixech.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada