dilluns, 14 de desembre del 2015

Resultats i cròniques dels diferents equips del Sucro Cullera Fs

[ ESCOLA ]
En el partit del Sénior de hui, els jugadors del Juvenil Jaume, Adrià e Isidre debutaven aquesta temporada en la formació del primer equip del Sucro i aportaven el seu granet d’arena a la victòria de l’equip en el partit davant el Villareal (3-2).
Un exemple per la resta de jugadors de l’Escola, que a bon segur, també més d’un tindrà la seua oportunitat de jugar a 3ª divisió amb el Sucro.
 ·
[ SÉNIOR ]
SUCRO-3 Villareal-2 (10ª Jornada)
Victòria del Primer equip del Sucro en un partit que ha començat molt be però ha acabat patint un poc al final.
Els nostres completaven una bona primera part, dominant a un Villareal que no podía evitar que el Sucro s’avançara amb dos gols obra de Jose David i Héctor.
Amb 2-0, i vàries clares ocasions no transformades, s’arribaria al final dels primers 20 minuts.
En la segona, el panorama semblava no canviar i els nostres tornaven a marcar, esta vegada mitjançant Xavi, que pujaria un 3-0 al marcador que semblava definitiu. Però faltan 7 minuts per la conclusió, els visitants traurien porter jugador i apretarien als nostres fins posar-se a un gol de distància, encara que a falta ja de pocs segons per la conclusió i afortunadament sense temps per a més. Així doncs, el Sucro mantindria el resultat i aconseguiria una victòria que el permet avançar en la classificació als seus rivals de hui, el Villareal.
·
[ CADET ]
SUCRO-5 Penyaroja-2 (11ª Jornada)
Bon partit del Cadet del Sucro que repetix el marcador de l’últim partit a casa i s’acomiada de la primera volta amb una victòria. En la primera part, els nostres eixien amb força i als pocs minuts ja es posaven amb 2-0 al marcador. Els visitants es refeien un poc però al descans s’arribaria amb 3-1 per al Sucro.
En la segona, els nostres ampliarien la renda i l’encontre acabaría amb 5-2 per al Sucro Cullera.

[ INFANTIL ]
SUCRO-1 La Salle “B”-0 (8ª Jornada)
Partit molt disputat el que s’ha vist al Pavelló i victòria per als nostres davant un complicat rival.
La primera part acabava amb empat a 0 després de que els primers 25 minuts foren prou igualats. El Sucro començaria la segona amb un gol que a la postre li donaria els tres punts en joc, no sense patir l’acosament fins el final d’un bon La Salle.

[ ALEVÍ A ]
El Pilar “A”-1 SUCRO-2 (9ª Jornada)
Bona victòria dels nostres Alevins en una pista sempre complicada com la de El Pilar.
El partit ha estat molt renyit com indica lo ajustat del marcador final però finalment el Sucro es feia amb els tres punts que certificaven una nova victòria a domicili per als nostres.

[ ALEVÍ B ]
El Pilar “D”-6 SUCRO-2 (8ª Jornada)
Derrota de l’Aleví B en el segon enfrontament Pilar-Sucro de la jornada. ...

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-0 Maristas Valencia “A”-11 (8ª Jornada)
Derrota dels nostres Benjamins davant l’actual líder de la lliga. Els nostres començaven be l’encontre I aconseguien contindre temporalment els atacs visitants. Però amb el pas del temps, i malgrat la gran entrega dels nostres menuts, el Maristas Valencia faria valdre la seua condició de líder i acabaría imposant-se amb claretat.

[ PREBENJAMÍ ]
Socorro-12 SUCRO-2 (9ª Jornada)
Derrota dels nostres Prebenjamins a la pista del Socorro en un partit on els locals han reafermat la seua candidatura a equip punter de la lliga. Així i tot, el Sucro no ha donat mai cap baló per perdut i els nostres menudets ho han intentat fins el final en una difícil pista com la del Socorro.

[ FEMENÍ ]
SUCRO-2 Nou Alboraya-0 (9ª Jornada)
Victòria meritòria i molt treballada del Sucro Femení davant un bon rival.
La primera part ha tingut poques ocasions clares de gol però ha estat molt intensa i disputada, on la lluita per cada baló era màxima. I seria el Sucro qui trencaria l'empat en el marcador, avançant-se amb un gol d'Andy un poc abans d'arribar al descans (1-0).
En la segona, i més amb l'expulsió de Paloma, les visitants augmentarien la seua presió en busca de l'empat però serien altra vegada les nostres xiques qui tornarien a golpejar i Barbara, en jugada individual, convertia el 2-0. Malgrat que les visitants apretarien buscant retallar distàncies el gol no arribaria i el Sucro es retrobaria amb una nova i treballada victòria davant un complicat rival.