dilluns, 7 de desembre del 2015

Tot i les vacances i el pont de la Constitució, al Sucro Cullera de fs continua la activitat i la competició

[ JUVENIL ]
SUCRO-5 Segorbe-4 (11a Jornada)
Emocionant partit i victòria molt treballada per als nostres en un intens partit que no s'ha decidit fins el final.
El Sucro completava una bona primera part i s'imposava amb un marcador parcial de 3-1.
En la segona, i malgrat avançar-se novament (4-1), els nostres no podrien mantindre l'avantatge i el Segorbe, gol a gol, nivellaria l'encontre (4-4). Afortunadament, a falta de poc menys de dos minuts, arribaria el gol (5-4) que certificaria la segona victòria en lliga per als nostres.

[ ALEVÍ B ]
SUCRO-2 Maristas Valencia "C"-3 (5ª Jornada)
Derrota de l'Aleví B en un partit que ha tingut dos fases ben diferents. En la primera els nostres eixien amb bon ritme i arribaven a posar-se amb avantatge de 2-0 al marcador. Inclús tendrien el 3-0 en una jugada que acabaria en una contra i suposaria el 2-1 per als visitants. A partir, d'ací,els de València apretarien per, ja en la segona part, acabar remuntant el partit fins el 2-3 final.

[ CADET ]
El Pilar "A"-5 SUCRO-1 (10ª Jornada)
Partit que començava molt mal per als nostres que rebien 4 gols en 10 minuts (4-0). Els nostres intentarien enganxar-se a l'encontre amb un gol només començar la segona part (4-1) però al final la reacció no es produiria i els locals s'endurien la victòria per 5-1.

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-0 S.C. Godella "A"-5 (1ª Jornada)
Derrota del Benjamí del Sucro en partit ajornat corresponent a la primera jornada.
Els nostres han anat de menys a més i, després d'una primera part que acabaria amb 0-4 i en la qual no han estat encertats, en la segona l'equip s'animava i, encara que la victòria no perillaria per als visitants, els nostres tindrien alguna ocasió de marcar que finalment no fructificaria.