dilluns, 21 de desembre del 2015

Resultats i cròniques dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ JUVENIL ]
Castelló-4 SUCRO-4 (13ª Jornada)
Valuós empat per al Juvenil del Sucro que ben bé haguera pogut ser una victòria.
Els joves jugadors del Sucro completaven una seriosa primera part que acabava amb victòria cullerenca per 0-1. En el segon temps, els nostres augmentarien la renda però finalment els locals, amb porter jugador, empatarien l'encontre.

[ FEMENÍ ]
Ig. Massanassa-2 SUCRO-4 (10ª Jornada)
Important victòria del Sucro davant el cinquè classificat, un rival directe en la lluita pels llocs nobles de la taula.
Les nostres xiques han demostrat molta determinació en guanyar el partit i amb gols de Monica, Andy, i Bàrbara(2) s'ha endut els tres punts d'un pista molt difícil con la de Massanassa.

[ SÉNIOR ]
El Pilar-8 SUCRO-3 (11ª Jornada)
Derrota del primer equip al camp de El Pilar, una pista que en les últimes temporades no se li dona massa be.
El partit ha tingut dos parts diferents. En la primera els nostres aconseguien retirar-se als vestidors amb avantatge però en la segona, els locals han remuntat i han acabat imposant-se per 8-3.
Els jugadors volien brindar-li la victòria a Adri Bayona, que ahir divendres va tindre un accident del que, afortunadament, ja està recuperant-se a casa, però no ha pogut ser.

dessitjar-li molta força i una bona recuperació a Adrian

[ INFANTIL ]
Alzira-3 SUCRO-1 (9a Jornada)
Derrota de l'Infantil del Sucro en un disputat partit entre els dos equips de La Ribera.
Els nostres s'avançaven en la primera part (0-1) però abans del descans els locals empatarien (1-1).
En la segona, l'Alzira tornaria a marcar (2-1) i encara que el Sucro buscaria l'empat, el que arribaria finalment seria el tercer dels locals, en convertir un clar penalty que deixaria el definitiu 3-1 en el marcador.

[ BENJAMÍ ]
El Pilar "C"-1 SUCRO-11 (9a Jornada)
Bon partit del Benjamí del Sucro en la pista de El Pilar.
Els nostres han completat un bon encontre, aconseguint una nova victòria a domicili.

[ PREBENJAMÍ ]
Maristas Cullera Azul-10 SUCRO-4 (10 Jornada)
Bon partit disputat al Colegi Maristas, on tots han pogut gaudit d'un interessant derbi,
La primera part ha estat molt nivellada i després que els locals s'avançaren amb 2-0, els nostres responien amb dos gols seguits per empatar l'encontre (2-2). Un poc abans del descans, els Maristas tornarien a avançar-se i amb 3-2 conclouria una emocionant primera part.
En la segona, els nostres acusarien en excés les baixes que arrossegaven i el Maristas s'imposarien, despegant-se en el marcador fins el 10-4 final.