dimarts, 1 de desembre del 2015

Nabil i Luis Gonzalez, un davanter i un migcampista per reforçar al CF Cullera de cara a la segona volta

La Junta Directiva del CF Cullera que presideix Abel Peralta i el cos tècnic, al front del qual està Luis Román, no estan disposats a tirar la toalla i tot i el dolent inici de temporada, amb 13 jornades i tan sols sis punts, fruit de dos victòries, la última esta passada setamana davant del Puçol, estan disposats a fer un últim esforç i poder capgirar la situació.
Per eixe motiu, el club cullerenc ha realitzat dos importants incorporacions, de qualitat i que barrejen joventut i veterania. Per un costat ha arribat el jove Nabil, un davanter de 20 anys que estaba actualment sense equip, ja que ha traslladat el seu domicili des d'Andalucia, on va militar en el Granada CF de la Divisió d'Honor. Un davanter amb garanties, i amb el que el CF Cullera vol suplir la baixa de llarga durada de Cristian.
Per altra banda arriba a les files del CF Cullera, per posar-se a les ordres de Luis Román un jugador veterà com és Luis Gonzalez Coll, jugador format en les categories inferiors del FC Barcelona, en la Masia, on va estar 8 anys i va compartir espai amb gent de la talla de Xavi hernandez. Arriba procedent del FD Ibiza, amb una llarga trajectòria futbolística que l'ha portat a jugar inclòs a països tan llunyans com Bielorússia.
Nabil, Abel Peralta (President CF Cullera i Luis Gonzalez
En definitiva nous reforços per a un club de Futbol Cullera que vol capgirar la situació enla que es troba i remuntar posicions en el Grup I de la regional Preferent. De moment el que cal es seguir treballant i esperar que els resultats vatgen arribant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada