dilluns, 18 d’abril del 2016

Derrota contundent del CF Cullera davant l'Onda que confirma el seu descens a Primera Regional

Totes les previsions ho contemplaven, sols un miracle podia salvar al CF Cullera del descens. I el diumenge de vesprada es va consumar el descens matemàtic del Cullera, després de caure amb estrèpit davant l'Onda. El partit va ser un monòleg del conjunt castellonenc i el marcador ho diu tot. El Municipal Aeria va testificar en la vesprada d'avui diumenge el que ja s'assumia, la pèrdua de la categoria per part del Cullera. El partit no va tenir més història que la que reflecteix el tanteador final. L'equip ondenc es va recrear sobre el camp davant un voluntariós rival que res va poder fer per a frenar-li. Andoni, autor d'un ‘hat-trick’, va obrir el camí de la golejada amb dos gols en els minuts 17 i 28 de la primera part. El 0-1 vi precedit d'un error clar del porter local, que es va equivocar en el lliurament, interceptant la pilota el davanter i assistint a Andoni perquè marcara. De nou Andoni va establir el 0-2 onze minuts després i, just abans del descans, Marcos va deixar el xoc liquidat amb el 0-3.
Ni el triple canvi efectuat de colp en les files locals amb l'inici de la segona meitat va poder frenar la sagnia de gols. Novament va ser Marcos l'encarregat, en el minut 59, de fer pujar el 0-4 al lluminós. Andoni va fer el cinquè i tercer en el seu compte personal en el 72. Tres minuts més tard, Adrián, en el llançament d'una falta, va sorprendre a Alejandro i va anotar el sisè tant. I, finalment, amb el temps complit, Nando va tancar la golejada de la jornada en una altra acció desafortunada per a la defensa local.
Domini clar, de principi a fi, per part de l'Onda. L'única cosa negativa del partit per als ondencs va ser la lesió del porter Alberto, que va ser substituït per Álex en el minut 63. El Cullera, penúltim amb 13 punts, es queda a 16 punts de l'Alcalá amb només quinze punts per disputar-se, per la qual cosa certifica el seu descens matemàtic. Per la seua banda, l'Onda està en cinquena posició a només dos punts de el ‘play-off’. La pròxima jornada, el Cullera jugarà a Puçol