dilluns, 25 d’abril del 2016

UD Puçol 2-3 CF CULLERA

Aquesta diumenge de matí, el CFCULLERA ha conseguit els tres puns en la seua visita al “Pep Claramunt” de Puçol, al guanyar per 2-3, cnoseguin remuntar un 2-0 en contra.
Tot i que el partit no tenia trascendència per a ningun dels dos equips valenians, el CFCULERA ha jugat huí un dles millors partits de la temporada al Pep Claramunt.
Els locals s’han avançat només començar el partit (al minut 3’) i poc abans de la mitja hora han conseguit el segon. Poc abas del dscans Sergio cnoseguia recurtar la diferència i al descans s’ha arrivat amb el 2-1.
En la segona mitat el CFCULLERA no s’ha donat per vençut i als 13 minuts, Oscar coseguia fer l’empat
Baldo en el 62’ donava la sorpresa i el CFC conseguia pegar-li la volta al marcador donar els tres punts als de la Ribera, en un camp no els locals no havien perdut encara e este 2016.
El marcador no fa variar res a la classificació per aningun dels dos.
La pròxima jornada rebrem al Burriana en l’Aèria, tercer classificat amb 57 punts, però sense la promoció d’ascens asegurada matemàticament.