dijous, 21 d’abril del 2016

Dos bronzes i un quart per a la cullerenca Neus Ferrer Talens en la fase provincial del Campionat d'España

El passat 16 d'abril es va celebrar la fase provincial del Campionat d'Espanya Individual, Clubs i Autonomies, amb la pujada de podium per a les gimnastes del Club Rítmica Roquette Benifaió. 
La gimnasta Claudia Martí, en categoria aleví absolut, va aconseguir alçar la medalla d'or en l'exercici de Mans lliures i de maces, aconseguint a més classificar-se en tercera posició en el concurs general. 
En categoria infantil absolut la gimnasta cullerenca Neus Ferrer va aconseguir el bronze en l'exercici de maces i el quart lloc en la Classificació general. 
D'altra banda en la competició per equips l'infantil format per, Denisa Balaj, Isabel Tercero i de nou la cullerenca Neus Ferrer varen aconseguir penjar-se el bronze. 
Destacar també l'equip aleví format per Yaiza Esteve, Bàrbara Romero i Claudia Martí que va aconseguir acabar en quarta posició. Com assenyalen des del club “totes les gimnastes del club Roquette van realitzar uns bons exercicis aconseguint així la classificació de totes elles per a l'autonòmic que se celebrarà a Burjassot el pròxim dia 30 d'Abril”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada