diumenge, 3 d’abril del 2016

Nova derrota del CF Cullera, que suposa un dur càstic de cara a la permanència

Aquest dissabte s’ha jugat en l’Aèria un partit entre dos equips que estaven en la zona de descens, que per al CFCULLERA suposava una bona oportunitat per conseguir la quarta victòria de la temporada, i per apropar-se a la salvació.
Els dos equips feren un bon partit, però només una jugada a baló parat, en el 81’, va donar els tres punts als visitants.
En la primera part es mostrà molta intensitat per part dels dos conjunts, per la necesitat dels dos de puntuar. Tots dos tingueren ocasions i qualsevol podía haver-se avançat al marcador, encara que el resultat al descans va ser l’inicial.
La segona mitat, tot i els canvis continuà sent molt igualada, l’Alqueries comptà amb ocasions clares per conseguir el gol, i el CF Cullera la tingué en un tir de Carlos que anà al travesser.
No va ser fins els últims minuts quant els visitants conseguiren l’únic gol del partit, amb un bon llançament de falta directa. Fins el final del partit els locals ho intentaren però sempre es toparen amb una bona defensa visitant que no va concedir cap altra opció.
Amb aquesta derrota, el CFCULLERA continua penúltim amb 13 punts, i ja a altres tants d’una salvació, que cada setmana sembla més complicada.
La pròxima setmana visitarem el camp del CD At. Museros, que en aquesta jornada ha perdut a Burriana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada