dimecres, 20 d’abril del 2016

El Cullera Rugbi Club es juga la temporada a una carta davant l'Universitat d'Alacant Rc

 Després d'una temporada intensa en la qual els del Cullera Rugbi Club s'han mantingut al capdavant de la classificació durant bona part de les jornades disputades, al final el futur de l'equip aquesta temporada així com la disputa de la promoció es decidirà en l'última jornada de la temporada regular. 
Els cullerencs es juguen la promoció a la 1ª Territorial en l'últim partit de la lliga,. A casa i davant la Universitat d'Alacant. Els del Cullera han fet una temporada molt de merit, quan quasi ningú confiava a fer una bona campanya a causa de les nombroses incorporacions, però els més joves del club han complit i ho han fet amb una confiança en si mateixos que a voltes semblava no ser normal. 
El Cullera RC deuria intentar fer que el Juan Palomares Corella seguisca sent un fortí inexpugnable i on no han cedit ni un sol partit. Els de el Cullera RC han guanyat totes les seues trobades a casa, perdent solament com a visitant davant el Castelló RC, La Vila B i davant el Tavernes.
 A l'última jornada els de la Ribera arriben amb 29 punts, sent l'equip al que menys assajos li han fet en tota la temporada. La universitat d'Alacant està amb 24 punts i un partit pendent a més del d'aquesta setmana en la Ribera. Si els de el Cullera aconsegueixen 4 assajos o més o perderen de menys de 7 punts, el Cullera Rugbi club jugaria la promoció. La cita per a rubricar una molt bona temporada dels “gats blaus” el dissabte a les 18h en el Camp de rugbi Juan Palomares Corella de Cullera enfront de la Universitat d'Alacant. La Junta directiva ha fet una crida a l'afició perquè acudisca a animar als blanquiblaus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada