dimecres, 27 d’abril del 2016

Horaris i enfrontaments dels equips del Sucro cullera Futbol sala per al cap de setmana

Foto de Sucro F.S. Cullera. A continuació, vos passem els horaris dels partits que disputen els nostres equips aquesta setmana:
Encara que es jornada de descans, el SÉNIOR disputa partit ajornat a domicili davant l'Alboraia, 11é classificat. Els nostres, que van recuperant efectius, disputaran l'encontre, que ha sigut ajornat dues vegades, a l'UPV el pròxim dijous, a les 22:00h.

El FEMENÍ comença la seua participació en Copa amb un derbi davant el Maristas Cullera. Les nostres xiques jugaran el divendres a les 20:30h, a falta de confirmació, al Col.legi Maristas on intentaran començar amb bon peu la competició.
El JUVENIL també arranca la competició de Copa a domicili, en una difícil pista, la del Picassent. Un equip que va acabar la lliga en 3ª posició de la lliga de 1ª regional. Serà el dissabte, a les 16:30h.
El CADET descansa aquesta setmana.
L'INFANTIL disputa l'última jornada de lliga i ho fa davant el segon classificat, el Juan Comenius, en partit que es jugarà el dissabte, a les 10:45h. Els nostres intentaran tancar la competició amb un bon resultat al Pavelló, on només el líder s’ha endut els tres punts.
L'ALEVÍ A rep a l'equip del Pilar "A",6é classificat, en un partit on intentarà fer un bon partit davant un sempre complicat rival. Serà el dissabte, a les 9:30h.
L'ALEVÍ B es desplaça el divendres a Picassent, per jugar davant l’equip B, 6é classificat. El partit està previst per a les 18:30h.
El BENJAMÍ, encara que ha acabat la competició, disputa un partit amistós a la pista del Maristas Cullera. Serà el dissabte, a les 11:00h.
Per últim, els PREBENJAMIns disputen el partit d'anada de Semifinals de la Copa Plata davant el Maristas Cullera Azul, un difícil rival, davant el qual els nostres intentaran, com sempre, fer un bon partit i gaudir de la competició.
Així doncs, interessants encontres els que tenim aquesta setmana i com sempre, vos informarem puntualment del resultat de tots ells.
Molta sort!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada