dimecres, 20 d’abril del 2016

Repàs als encontres dels equips del Sucro Cullera futbol sala

Interessants encontres, com sempre, tenim aquesta jornada:
Foto de Sucro F.S. Cullera. El SÉNIOR té un interessantíssim partit davant un dels equips capdavanters de la lliga. El Pilar, segon classificat, visita el dissabte el Pavelló en clara lluita per la lliga. Els nostres intentaran fer bona la victòria a Villareal de la setmana passada. El partit està previst per a les 18:30h.
El FEMENÍ disputa la Copa però en aquesta primera jornada li toca descansar. Aixina que no juga aquesta setmana.
El JUVENIL s’acomiada el dissabte (16:30h) de la Divisió d’Honor amb la disputa de l’últim partit de lliga davant el Castelló, 8é classificat. Amb la salvació ja assegurada, els nostres afronten el partit sense cap presió però amb la idea de acabar la temporada amb una victòria al Pavelló.
El CADET, ja en Copa, es desplaça a una difícil pista per enfrontar-se en la tercera jornada al Maristas Valencia “A” on buscarà traure un bon resultat. Serà el dissabte, a les 10:15h.
L’INFANTIL també juga en el mateix col.legi i a la mateixa hora (dissabte, 10:15h.), davant el Maristas Valencia “B”, 5é classificat, en un partit que serà l’últim desplaçament en lliga per als nostres.
L’ALEVÍ A torna a casa i s’enfronta el dissabte en el Pavelló (9:30h) al Penyaroja, 10é classificat, davant del qual buscarà tornar a sumar de tres en tres.
L’ALEVÍ B també juga al Pavelló i a les 10:45h s’enfronta al Jesus Maria “B”, cuer, davant del qual intentarà repetir victòria a casa.
El BENJAMÍ serà el primer en encetar la jornada d'aquest cap de setmana i el divendres (18:30h) s'acomiada de la lliga davant el Dominicos "B", 11é classificat, on intentarà fer un bon partit.
Per últim, el nostre PREBENJAMÍ torna la visita al Serra, en una eliminatòria de la Copa Plata on ha de defendre la renda d'un gol que porta.
En definitiva, atractius partits els que ens depara aquesta jornada de la qual, com sempre, vos donarem puntual informació.
Molta sort a tots!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada