diumenge, 18 de desembre del 2011

ALDAIA 1 - CF CULLERA 1


La fortuna de vegades marca el devindre d'un encontre de futbol. Molta i dolenta la va patir la passada jornada el CF Cullera en un encontre que va dominar des del xiulet inicial i en el que ens van comptabilitzar fins a 5 pals dels cullerencs i podria haver estat encara més dolent si Aceitón no arriba a aconseguir l'empat en l'últim alè, ja en temps de descompte.
El Cullera va desenvolupar un joc directe en la ciudad de Horta, principalment amb balons llargs per crear perill, aconseguint fer molt de mal, però sense tindre la fortuna d'enviar la pilota a la part interior de la xarxa, subratllant les accions principalment de Guillem qui va fallar de forma clara a boca de canó, mentre que altres protagonistes també ho varen intentar, com Alberto Pomer, Ernest o Auriña. Per la seva banda, l'acció més notable dels locals va ser que un gol anul·lat Carlos després d'un centre de Marcos de la banda.
A la represa tot va seguir igual, amb l'Aldaia tractant de combinar quan tenia la pilota i el Cullera buscant als seus referents ofensius. No obstant això, la Aldaia es va aprofitar d'una bona contra que Carlos culminà amb un tir creuat. Amb el marcador advers, el Cullera va anar més encara a pel partit i es va trobar fins a cinc pilotes en la fusta. Dir no obstant això, que els de l'Horta varen tindre que jugar els darrers deu minuts amb un home menys per l'expulsió de Serra. Les accions locals més destacats van ser un tret de Sergio i una cabotada que va frustrat David. En els minuts finals va arribar el premi a Cullera; Després de nombroses d'ocasions, Aceiton va enviar el baló al fons de la xarxa. Així i tot, Joan encara va tindre l'oportunitat de donar-li la volta al marcador, pero el porter local la va desbaratar sobre el xiulet final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada