dilluns, 12 de desembre del 2011

Resultats equips CBàsquet del 10 i 11 desembre

Resultats del cap de setmana per als equips del C.B.Cullera, on van descansar el Sènior Femení, Junior Masculí, Cadet Femení i Aleví.
Sènior Masculí.
C.B.Cullera 48 vs 49 C.B.Manises.

El Sènior Masculí va rebre a casa al C.B.Manises, equip que va plantejar un partit molt seriós des del principi i realitzant una gran defensa zonal que va posar les coses molt complicades per als locals des de l'inici.
Durant els dos primers quarts els cullerencs van sortir massa relaxats al partit i això juntament amb el bon partit realitzat pel Manises, va fer que s'arribés amb una renda molt àmplia al descans a favor de l’equip visitant, 28-11.
A partir del tercer quart la cosa va canviar i el C.B.Cullera va augmentar el nivell en defensa i això va provocar imprecisions en l'equip contrari, els quals van aprofitar bé l'equip local per córrer contraatacs rapids i aconseguir canastres facils. Tambien es va jugar amb mes criteri els atacs en estatic i fruit d'això es va aconseguir arribar als ultims minuts de partit amb el marcador igualat de nou.
Al final del partit, el C.B.Cullera arribava als ultims deu segons amb un marcador de 48-46 a favor dels mateixos, però un ultim atac del rival amb un triple en l'ultim segon, va fer decantar el partit de part dels visitants, que es portaven la victòria per un marcador de 48 a 49. Dura derrota que no entrava en els plans del C.B.Cullera. La propera jornada, partit contra el Polinya, on el C.B.Cullera buscara trobar-se amb la senda de la victòria de nou.
Resultats Escola Bàsquet Cullera.
Infantil Femení – C.B.Tavernes Valldigna 50 vs 41 C.B.Cullera.
Derrota collida per els xiques de Vicent Ferrer en la complicada pista del lider, el Tavernes. L'equip local va plantejar un gran partit, però els jugadors del C.B.Cullera a traves d'una gran defensa i el seu joc exterior van aconseguir estar sempre a prop en el marcador, i arribar a l'ultim quart amb tot per decidir.
Al final, unes males decisions en atac van fer que el Tavernes aconseguís una renda en el marcador que no es va poder esmenar. D'aquesta forma, derrota contra el lider per 50 a 41, però plantant cara fins a l'ultim moment.
La proxima setmana, partit molt difícil a casa contra el C.B.Alginet.
Infantil Masculí – C.B.Cullera 34 vs 56 C.B.M.Benifaio.
Derrota del C.B.Cullera enfront del Benifaio, equip que va guanyar fent un joc facil, però efectiu. L'equip cullerenc intenta durant tot el partit aguantar els estirades en el marcador que realitzava el Benifaio, fins els darrers quarts, on és va distanciar en el marcador i no va haver-hi temps per reaccionar.
La proxima jornada visita a l'Algemesi, equip complicat que fara emprar-s'a el maxim als jugadors del C.B.Cullera.
Pre-Benjamí – C.B.M.Benifaio 40 vs 20 C.B.Cullera.
L'equip dels mes petits del C.B.Cullera va jugar aquest dissabte altre partit, on és van divertir molt i van seguir millorant a poc a poc el que van aprenent durant la setmana, malgrat la derrota enfront del lider de la competicion.
La proxima jornada, partit a casa contra l’EMBA Alcudia.