dimecres, 14 de desembre del 2011

Resultat Equip Femení CF Cullera

DONES C.F CULLERA

C.F CITY FIVE CHELSEA MASSANASSA 5-C.F CULLERA 1
Partit molt difícil de jugar per a les xiques del c.f Cullera contra un rival el City Five Chelsea c .f que es troba en un segon lloc en la taula de classificació,un equip amb jugadores de molt de nivell i un gran futur en el futbol femení valencià.El partit tingue dos parts totalment diferent en un primer temps en el qual les jugadores del c.f Cullera van donar la cara al partit i es van trobar còmodes en el terreny de joc i inclús van aconseguir empatar l´encontre (1-1) en el minut 41 de partit per mitjà d'Enka a l'aconseguir rematar una falta molt ben treta per Judit però poc els dura l'alegria ja que les jugadores del City Five Chelsea eren capaçes de tornar-se avançar en el minut 45 al rematar un córner dins de l'àrea xicoteta.
La segona part les jugadores del c.f Cullera van donar un davallada física important i no arribaven a ser capaçes d'eixir del seu mig camp,açò els ocasiona massa problemes en defensa ja que el seu centre del camp no ajudava,no era capaç d'anticipar-se en les jugades,no entrava en joc i així era molt mes fàcil per al City Five Chelsea que tènia tot el temps el baló. Al final els jugadors del c.f Cullera és van veure superades per les contínues arribades de l'equip local i van eixir golejades per un resultat 5-1.