dilluns, 12 de desembre del 2011

Veterans CF Cullera 8 - Empleats Ford 1

VETERANS CULLERA

EXCEPCIONAL RESULTAT
Una jornada mes l'equip de Veterans Cullera c.f és capaç de realitzar un formidable partit,aconseguint un resultat totalment escandalós(8-1)en el món del futbol ja que cada vegada costa mes el poder guanyar els partits per la igualtat mostrada pels equips i les dificultats de trobar jugadors capaços de fer gol amb una certa facilitat.
Veterans Cullera esta jornada si que va ser capaç de trobar eixos jugadors,que van fer disfrutar a tots els aficionats allí presents d'un gran partit de futbol.L'equip es va mostrar molt superior ja des del minut 1 el seu centre del camp va començar a tindre el baló i va començar a crear ocasions de gol i a trobar-se agust,l'equip d'Empleats Ford c.f que altres vegades sempre es va mostrar com un rival difícil de guanyar este partit no va poder mostrar resistència,en totes les accions es veia superat per Veterans Cullera c.f.
GOLS:
Minut 3 Paco Fuertes,remata un córner al primer pal tret per Juan Rico.
Minut 10 Charly,remata un córner al segon pal.
Minut 15 Jose Nadal,remata des del punt de penal una gran jugada de tot l'equip de Veterans Cullera(traient el baló jugat desde el seu propi porter).
Minut 27 Vargas,remata una fenomenal jugada de tota la banda esquerra.
Minut 50 Raul,aprofita un gran passe de Faustino al centre de l'àrea.