UD ALMOINES
1
CF CULLERA B
2
Malgrat haver dominat el joc al llarg del primer temps, sense quasi ocasions de gol, ha estat l’equip rival qui ha arribat al descans per davant al marcador. A l’inici del segon temps l’equip ha sortit amb millor actitud arribant moltes vegades a la porteria contraria fins aconseguir l’empat, de penal. En una jugada desgraciada del porter contrari ens hem posat per davant al marcador i fins el final hem defès aquest resultat tan favorable a nosaltres que ens manté a la part alta de la classificació.
13
CF CIUDAD BENIDORM B
2
JUVENIL
0
Partit molt seriós el disputat pel nostre juvenil davant d’un equip molt potent físicament que juntament a les mesures del terreny de joc feia quasi impossible haver tret res positiu. L’equip a donat la cara en tot moment aguantant les enllestides del rival fins a falta de 10 minuts pel final del partit on amb dues faltes ens han marcat els gols imposant la seu major talla i força física. Els jugadors ho han donat tot davant d’un rival que s’ha mostrat molt contundent en el seu joc.
11
UD ALGINET A
2
CADET A
1
Prompte ens hem vist sorpresos per l’equip local que amb una treta de banda han aconseguit rematar-nos i posar-se per davant al marcador. Tot el primer temps ha estat molt igualat sense un clar dominador del joc. Ja al segon temps hem aconseguit empatar l’encontre fruït a un millor joc nostre, però a l’última jugada del partit a la treta d’una falta ens han marcat el definitiu 2 a 1 sense temps per reaccionar.
11
2
INFANTIL A
3
Bon partit el realitzat  pel nostre infantil, sobretot al primer temps on el seu bon joc s’ha vist certificat amb dos gols que ens portaven al descans clarament per davant al marcador. Només sortir al segon temps hem rebut el gol contrari, excessiva relaxació, però l’equip ha reaccionat i ha ampliat distàncies a més de dominar l’encontre. Ja a les acaballes del partit ens han marcat el definitiu 2 a 3, resultat just i tres punts més cap a casa seguint la progressió ascendent de l’equip.
9
CADET B
5
GUADASUAR CF
4
Partit molt lluitat per tots els jugadors, més tenint en compte les circumstàncies de l’equip amb nombroses baixes per lesions, i més quan al primer temps el marcador era molt desfavorable a nosaltres (1 a 3). Al segon temps l’equip ha sabut reaccionar i a pogut capgirar l’encontre per endur-se al final els tres punts. Mencionar  l’actuació de Diego que amb quatre gols ha estat un dels més destacats de l’equip, a més del treball de la resta de companys i cos tècnic.
9
INFANTIL B
1
GAUDASUAR CF
9
Ja des d’un inici en veia la gran diferència entre tots dos equips, sobretot en l’apartat físic, a més ens hem vist molt prompte per darrere al marcador amb gols impossibles d’aturar pel nostre porter. Abans del descans el partit estava liquidat amb un clar 0 a 5. Al segon temps hem sabut sofrir la derrota i malgrat haver encaixat altres quatre gols l’equip ha seguit intentant jugar.