dimarts, 6 de desembre del 2011

Cròniques Cullera Rugby Club 3 desembre

Crònica Tatami 0 Cullera Tavernes 51 M18 dissabte 3.12. Per Rafa Beltrán. (Benvingut Rafa al món de les cròniques)

Felicidades. Sí, felicidades por el esfuerzo del partido, incluso debido a las bajas de los jugadores lesionados. Gente poco común en el equipo estuvo muy sacrificada y eso es de agradecer.
El equipo salió muy fuerte y con el juego de delantera nos adelantamos en el marcador, y eso condujo a que nos animáramos y domináramos toda la primera parte con el juego de delantera. Debido a ello, nos fuimos al descanso con cuatro ensayos. Cabe mencionar que se intentó jugar de tres cuartos pero con poco acierto.
En la segunda parte se empezó como la primera, muy fuerte, incluso se realizaron jugadas de los tres cuartos muy interesantes y que algunas finalizaron con ensayo. En esa segunda mitad cabe destacar 20 minutos muy bien en defensa y de sacrificio de todos los jugadores, pero con matices que hay que trabajar y corregir.
Destacar la aportación de Joan, que gracias a él fuimos un equipo y su aportación como jugador de tres cuartos. También remarcar la labor realizada de los terceras, tanto en ataque como en defensa. Por último, mencionar que supimos controlar cada situación de campo y qué hacer en cada momento. El apertura con sus patadas, como el 8 en situaciones de melé.
Para concluir, recordar que aunque se defendió bien seguimos fallando placajes. Al final de todo quiero mencionar que estos resultados se pueden repetir si la gente sigue trabajando mucho en los entrenamientos y tiene compromiso.
Partit complicat contra un bon equip que ha millorat des de l'última vegada que ens enfrontàrem en el Camp Juan Palomares Corella.
Començàrem el partit molt seriosos i amb molt de ritme. Així, abans que el Tatami s'haguera posicionat al camp ja portàvem dos assajos. Tot seguit ens desconnectàrem del matx i les forces s'igualaren, amb un joc dominant en davantera del Tatami.
A pesar d'això, el bon fer dels tres quarts blanc-i-blaus va fer que ens distanciàrem en el marcador i que deixàrem l'equip rival a zero al finalitzar el primer període.
A la represa els nostres jugadors isqueren adormits i la davantera del Tatami estigué molt endollada, cosa que va fer que durant una seqüència de huit minuts no tocàrem ni la pilota. Férem un gran nombre de colps de castic i el Tatami va realitzar dos assajos.
Quan quedava poc, vam traure un poc l'orgull i aconseguíem dos marques més abans de concloure l'encontre.
Aspectes positius: el compromís de tots els jugadors, amb dos equips i fins i tot alguns canvis. Menció especial per a Joan Calatayud, que no posà cap problema a jugar amb els M18 quan dissabte passat no teníem prou jugadors en eixa categoria. A més, va tindre un paper destacat. Gràcies, Joan!
Aspectes negatius: la falta de concentració i d'actitud dins del camp d'alguns jugadors. Hem de ser més seriosos i contundents. Cada pilota s'ha de jugar com si fóra l'última i també hem d'aplicar les coses que hem entrenat durant la setmana.
S'ha de continuar treballant per a poder guanyar els pròxims partits, que seran més complicats.
Moltes gràcies a Nacho, l'educador dels M16 del Tatami, per les seues atencions.
Assajos i punts: Cristian 1, Chornet 1, Eric 2, Miquel (Sueca) 1, Cosmin 1, Edu 1 (+6 transformacions), Nata 1, Marc 3 i Kevin 2.
La primera part acabava amb el resultat de 5 a 5 i no aprofitàrem la nostra superioritat, amb un equip format per jugadors del Tavernes i els més joves de Cullera. Tinguérem massa precipitació a l'hora de culminar els atacs i per això el resultat tan incert. Els nostres mitjos, Àlex i Víctor, entraven per on no es podia. Tot i això, cal remarcar la bona actitud dels nostres jugadros, ja que sempre buscàvem la línia d'assaig.
A la segona meitat la cosa canvià, quan el València només posà gent de l'equip B. Començàrem a guanyar balons i açò va propiciar que quan el baló es transmetia bé, féiem marca. A la davantera Àlex de Tavernes estava molt motivat. Feia que la resta de davanters el seguiren i que guanyàrem els nostres rucks i els del contrari. Tinguèrem uns últims minuts amb contraatacs molt ben elaborats que deixaren sentenciat l'envit.
Tant a Àlex de Tavernes com a Salva i Víctor, els ha vingut molt bé disputar partits amb l'equip A. Això ha de servir d'al·licient per a la resta de jugadors.
M'agradaria destacar que alguns jugadors no acabaren contents amb el joc realitzat, tot i el 5 a 50. Això per a mi és bon senyal, perquè ens diu que volem més i que s'ha de demostrar amb actitud i treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada