dilluns, 5 de desembre del 2011

CD Recanvis Colon 0 - CF Cullera 1

Interessant encontre el que varen disputar el passat diumenge al mati els equips del CD Recanvis Colon i el CF Cullera en un duel en el que els tres punts eren vitals per als dos equips. Els locals per tal de no perdre de vista la zona alta de la taula, i els de David Gutierrez per tal se seguir en els llocs que per plantilla els correspon.
Els cullerencs anaven a este encontre molt conscienciats del que tenien en joc, i sens dubte que ho varen demostrar en el camp. Tot i l'ajustat del marcador final, amb victòria cullerenca per 0 a 1, el partit dels cullerencs va estar molt intens i memorable, amb una defensa ferma i una linia del mig del camp que es dedicava a tallar tots els intents dels locals de fer les coses be.
La intensitat amb la que els del Guti varen eixir en el primer periode va estar tal que al minut 23, es varen avançar en el marcador amb un bon gol obra de Guillem. Fins eixe moment ja s'havien creat algunes ocassions de gol, però l'encertat porter local va fer que no es veguren les mateixes reflectides en el marcador.
Els noranta minuts varen estar de domini cullerenc, amb moltes ocassions fallades que hagueren pogut costar algun disgust al final quant els locals es bolcaren en la porteria defensada amb molt de mèrit per David. Al final... el més important... els tres punts cap a casa i els cullerencs ara mateix son tercers en llocs de promoció.
Per cert, en la festa del futbol regional que tindrà lloc el pròxim cap de setmana a Castalia, en la selecció del grup tercer de la preferent hi han tres convocats del CF Cullera: David Iznardo, Guillem i Ernest. Als tres enhorabona