dilluns, 19 de desembre del 2011

UE CIUTAT DE CULLERA 17 i 18 desembre

La Unió esportiva Ciutat de Cullera continua sense trobar-li el fil a la seua competició enguany. Després d'uns bons inicis de campionat, a poc a poc els del segon equip de futbol de la ciutat han anat baixant la guàrida, i en els darrers encontres no estan trobant el seu lloc en el campionat.
Els cullerencs rebien el dissabte a la vesprada en el camp Aèria al líder, el Rafelcofer, i ho feien amb la il·lusió posada en poder lluitar per tal d'endur-se els tres punts en joc, però va estar imposible endur-se el partit, ja que el líder en esta visita a l'Aèria es va mostrar com un equip molt ferm que des del xiulet inicial es va mostrar amb moltes ganes i molt conscient d'endur-se els tres punts en joc.
Un Rafelcofer molt seriós i un Ciutat de Cullera que jo intentava de totes les formes possible4s i que demostrà que nivell de joc hi ha i que davant dels rivals més forts és quant millor juguen.
Però al final no va estar posible i els tres punts volaren lluny de l'Aèria, ja que els de Rafelcofer acabaren imposant-se pel marcador final de 1 a 3.
Pel que respecta a l'escola, els tres equips de l'escola de la Unió Esportiva Ciutat de Cullera continuen treballant dwe valent en la formació dels més menuts en els equips de querubins, pre benjami i benjami.
El treball es molt coplicat, però des de la mateixa Junta Directiva, les mares i pares, i els monitors, però especialment els xiquets continuen amb moltes ganes de treballar i fer ho el millor possible.
Els podem assegurar que treballen sense parar per tal de crear i consolidar una escola des de baix per arribar al més alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada