dimarts, 13 de desembre del 2011

La cullerenca AINA MANUEL BENITO Campiona d'España





La gimnàsta cullerenca Aina Manuel, juntament amb les seues companyes de l'equip Roquette de Benifaió, Jessica Vicente, Elisabhet Martinez, Susana Chaquet, Alba Lozano i les entrenadores Xelo Navarro i Verònica Montaner, es varen proclamar Campiones d'España el passat cap de setmana a Saragossa.
Sens dubte una excel·lent notícia per a esta jove cullerenca que ha estat treballant de valent durant molts anys per diferents equips de la província de València, després dels seus inicis al Club de gimnàstica Rítmica de Cullera.
Des d'ací la nostra més cordial i sincera enhorabona.





4 comentaris:

  1. Mi comentario es en castellano es el siguiente, es AINA .......... BENITOOOOOOOOOOOOOOOO, no nos confundamos con los nombres, ya que el de BENITO es el que lo a echo todooooooo. Y no hablemos de las subvenciones................. Cullera si quiere fanfarronear (como siempre) que le cueste.
    Una vez mas se demuestra que "HACE EL QUE QUIERE Y NO EL QUE PUEDE"

    LAS COSAS CLARAS Y EL CHOCOLATE ESPESO, VERDAD
    PAQUITO ? (chocolatero)

    ResponElimina
  2. Las palabras anonimas pierden el sentido de la misma libertad de expresion. (Tambien en castellano para que lo entiendas desde el miedo de no dar la cara con nombre y apellidos)

    ResponElimina
  3. ANÓNIMA porque habéis dado el lugar.

    TAMBIÉN ES LIBERTAD DE EXPRESIÓN. Y AL QUE NO LE GUSTE QUE SE AGUANTE.

    ResponElimina
  4. No hi han més comentaris. ORGULLOSOS de l'excel·lent treball que desenvolupa la xiqueta. I orgullosos de que siga de Cullera. Si no estas d'acord amb l'Ajuntament parla amb ells... esta pàgina és independent de qualsevol estament oficial. I la pàgina està feta de forma altruista i per recolzar els esportistes cullerencs... estiguen on estiguen

    ResponElimina