dijous, 1 de desembre del 2011

Tres cullerenques en el millor equip de la Comunitat al Campionat d'España














Dissabte passat dia 26, les gimnastes infantils del CEGA Almussafes Enya Sospedra, Lluna Magraner, Mireia Simó, Claudia Nicola i Inés Merino, tres d'elles nascudes a Cullera, van integrar el conjunt infantil que es va desplaçar fins a la capital càntabra, per a mesurar-se en el Campionat d'Espanya del nivell nacional base, davant d'un total de 40 conjunts de clubs de tot el país.
Les infantils partien amb l'avantatge d'haver obtingut la medalla de plata en l'autonòmic, per la qual cosa es perfilaven com a clares favorites en el nacional. No va defraudar el conjunt que va executar un exercici de mans lliures amb què es va mantindre en tercera posició quasi fins al final del campionat, encara que en els últims minuts de la prova va ser desplaçat fins a la quinta posició per un conjunt de les Illes Canàries i un altre de Castella Lleó.
No obstant això, la perfecció en la pista els va valdre a les jóvens gimnastes del club l'obtenció del títol de primeres classificades de tota la Comunitat Valenciana. De fet, la representació valenciana va copar els primers llocs de pràcticament totes les categories, “demostrant una vegada més l'immillorable nivell el que es troba la gimnàstica rítmica en les tres províncies”, explica el president del club, Modesto Sòria.
El conjunt infantil va aprofitar la seua participació en l'esdeveniment esportiu per a fotografiar-se junt amb dos gimnastes components de la selecció espanyola sènior absoluta, ambdós de la Comunitat Valenciana, l'alacantina Alejandra Quereda i la torisana Elena López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada