dilluns, 29 d’octubre del 2012

1ª derrota dels veterans del CF CULLERA

Partit molt travat per al conjunt de la ribera ja que en les primeres jugades del partit una fallida de la defensa de Veterans C.F Cullera en el minut 7,permetre a l'Olimpic de Catarroja anotar el 1-0 per mitjà del seu davanter Madrigal(batia de baselina al porter Garcia).
A partir d'esta jugada desgraciada per al conjunt de Veterans C.F Cullera l'equip es va refer i va començar a dominar el partit,controlant el centre del camp i iniciant jugades de molt de perill sobre la porteria local,potser els millors moments del partit per a l'equip de Veterans C.F Cullera,fruit d'este domini el seu davanter Salva Quiles en el minut 38, aconseguia rematar de cap un córner aconseguint el 1-1 amb què s'arribe al final de la primera part.
La represa del partit l'equip de Veterans C.F Cullera va continuar intentant controlar el joc però l'equip local ben tancat arrere,tallava tots els intents d'atac de l'equip de la ribera.
En el minut 64 en una jugada en la qual el baló vinge per alt des de la zona de mitjans el davanter Gollo rematava de cap des de fora de l'àrea,fent el baló una parabola estranya,entrant per l'escaire (2-1).
Este gol pesa massa per al conjunt de Veterans C.F Cullera,que ho va voler intentar fins al final del partit,però l'equip es va trobar sense idees,acusa massa l'esforç físic de la primera part i es troba amb massa baixes per a afrontar la recta final de la segona part amb mes  criteri i garanties.
En definitiva el conjunt de Veterans C.F Cullera va meréixer més,però així de cruel és el fútbol.