dilluns, 22 d’octubre del 2012

Golejada dels veterans del CF Cullera

VETERANS C.F CULLERA 4 - VETERANS PICASSENT C.F 1
Seguix la bona ratxa de Veterans C.F Cullera amb una sèrie de bons resultats en estos inicis de temporada 2012/2013,encara que a priori ho eu tènia fàcil ja que s'enfrontava al Veterans Picassent C.F un dels equips mes difícils d'esta categoria.
En la primera part Veterans Picassent C.F tènia el control del joc, però no era capaç d'arribar a la porteria defesa per Garcia,ja que els seus intents d'atac eren tallats per la defensa i el centre del camp local.L'equip de Veterans C.F Cullera va realitzar diverses jugades de contraatac però els seus centres a l'àrea no trobaven rematador ja que el camp es trobava molt ràpid,per les pluges.
En el minut 18 Salva Quiles 1-0, qie va ser un malson per a la defensa del Picassent,és capaç de rematar de vaselina a l'eixida del meta visitant.
A partir del minut 30 l'equip de Veterans C.F Cullera va donar un davallada física molt important i l'equip no trobava el seu lloc en el camp,es perdia el baló molt ràpid i el conjunt dirigit per Juanillo va començar a posar-se massa nerviós per les constants perdudes de  balons, i no es connectava amb la davantera. Varen ser sens dubte els pitjors moments del partit.
En la segona mitat en el minut 50 va tornar avançar-se l'equip local una altra vegada per mitjà del seu davanter Salva Quiles, escorat en el cantó de l'àrea llançava un tir col·locat a  l'escaire del pal contrari.
Minut 60 Ruben Pelaez de tir de fora de l'àrea,cap al 3-0 al rematar una jugada que el meta visitant no és capaç de rebutjar.
Minut 65,3-1 al transformar un penal.
Minut 80,el meta local Garcia és capaç de detindre un penal en contra.
Minut 89,4-1 Ruben Pelaez en jugada personal.
Potser el conjunt local despres del 3-0 es relaxà massa i açò li haguera pogut costar la perduda d'algun punt.