dimecres, 3 d’octubre del 2012

Resum Setembre CF Cullera

C.F. CULLERA. DIFERENT FORTUNA EN LES PRIMERES JORNADES

El Club de Futbol Cullera afronta una temporada especialment dificultosa a l´hora que il·lusionant donat que un bon nombre dels seus diversos equips afronten reptes esportius que podriem anomenar històrics.
 L´equip de Preferent començava la lliga amb un empat davant el potent Alginet i una injusta derrota davant l´actual lider Benigànim aon els nostres perdonaren nombroses ocasions i l´adversari va aprofitar a la contra. En la tercera jornada victòria clara davant el Ciudad de Gandia (3-1) en una primera part que pogué
acabar en golejada local i una segona part de control. Inesperada derrota a la jornada 4 davant un sorprenent segon classificat Sueca (2-1) aon l´equip no va estar bé, probablement afectat per la lessió del porter Iznardo, i només en el tram final va superar clarament als locals, fent-se de tota manera acreedor almenys a un empat. En la jornada 5 l´equiip es va imposar al sempre difícil Xàbia (1-0) amb gol d´Ortega i actuació destacada d´Ivan que va parar un penalty. L´equip després d´enfrontar-se a tres equips que estaran dalt al final de la lliga i amb dos victòries en 5 paritts afronta a partir d´ara un calendari més favorable per tal d´anar escalant llocs en una classificació que el sitúa a només un partit del potent Castellonense, quart classificat.
 El nostre filial ha començat òptimament la seua nova experiència en la Primera Regional no coneixent la derrota en les tres primeres jornades disputades. Bellreguar (2-2) empat in extremis de penalty per nando (foto) en un partit aon els nostres jugaren millor (foto) pero pagaren alguna errada defensiva. En la segona jornada golejada davant un fluix Altea B (4-1). En la tercera jornada nou empat acopnseguit en el tram final a Xàbia (3-3) que situa als nostres a només 2 punts del lider.
 El Femení tot i la contrarietat de que la seua portera Carla no va jugar per lessió, afrontà amb molt bona actitut el seu primer partit de lliga davant el potent Real de Gandia, i tot i la derrota l´equip mostrà en la segona part una milloria de joc que ens fa ser optimistes per les pròximes jornades.

Els veterans després d´un treballat empat a Almussafes (1-1) van descansar en la segona jornada., i és preparen de segur per a actuacions tan destacades com les de l´anys passat, que els conduïren al subcampionat de la seua lliga federada.
El Juvenil entrenat per José Pintos comença amb bon peu amb una golejada davant l´Alfaz del Pi (5-1) sent derrotat en la segona jornada per un Jove Español plagat per juvenils d´ultim any davant els que els nostres van fer un digne encontre.