dilluns, 8 d’octubre del 2012

Calendari Oficial Sucro Futbol sala FEMENí

Ja és públic el calendari oficial de les xiques del Sucro Futbol sala Cullera.
Les xiques que entrena Pere Todosantos continuen realitzant la seua preparació i posant-se en forma per tal de poder fer un bon paper en esta temporada del seu debut. Les mateixes feren un molt bon encontre remuntant el marcador advers de la primera part de 4 a 0.
Magistral segona part en la que les xiques del Sucro Fs es varen esforçar de valent, traient el millor que tenen i aconseguint empatar al final el partit a 5 gols.
Segur que de seguir en esta linia esta primera temporada en compatició podran donar moltes alegries als aficionats al futbol sala
La temporada oficial començarà el dia 20 d'octubre desplaçant-se a la pista de la Universitat Politècnica de València i debutaran a casa la setmana següent el dia 27 davant de La Union