Victòria dels Veterans del Cullera en El Perelló

DE TRES EN TRES.

VETERANS PERELLO C.F 1 - VETERANS C.F CULLERA 3
EXCEL·LENT.
El conjunt dirigit per Juan Gutierrez "Juanillo" ha guanyat en la seua visita  al sempre difícil camp del Perello,contra un rival que va estar ben col·locat en el terreny de joc però que res va poder fer per a poder contrarestar la forta defensa visitant i el joc tan efectiu al contraatac que desenrotllava el conjunt cullerenc.
L'equip de Veterans C.F Cullera començava fort l'encontre ja que en el minut 10 Heli marcava de baselina a l'eixida del porter local,l'equip del Perello intenta reaccionar però els seus intents d'arribada eren contrarestats per la defensa i el centre del camp de l'equip cullerenc.En el minut 25 el davanter del Cullera Salva Quiles marcava el segon gol del partit al  finalitzar una jugada personal,este mateix jugador tornava a marcar en el minut 37 de partit,arrancant des del centre del camp i plantant-se  davant del porter batent-lo de tir creuat a la dreta d'este. En aquesta primera part el equip de Veterans del C.F Cullera va obtindre una renda prou abultada 0-3 per aconseguir endurse l´encontre i a la fi la victoria.

La segona part Veterans C.F Cullera soporta el domini d'inici de l'equip local,que controlava el joc,però que no tènia cap ocasió clara de gol.
El conjunt de Veterans C.F Cullera baixa moltíssim fisicamente en la recte final de la segona part d´aixo es va aprofitar l´equip local i en una jugada desafortunada va conseguir marcar el seu unic gol al minut 89 de partit Ricki de tir creuat.