dilluns, 8 d’octubre del 2012

Veterans CF Cullera - Carlet

PRIMERA JORNADA COM A LOCAL.

Veterans C.F Cullera  2  - Veterans de Carlet  0

Veterans C. F Cullera, a vençut per 2 gols a 0 a un difícil i complicat rival com és, l'equip dels Veterans de Carlet, en un partit molt disputat fins a l'últim minut del partit.
Un partit molt disputat,ja des d´el començament l´equip local va surtir molt ficat en fer la feina ben feta i amb moltes ganes de resoldre pronte,de seguida es va fer amb el control del joc,dominava el centre del camp i no donava  cap baló per perdut,no obstant el equip rival també intentava agradarse i apretava als nostres mitj-campistes,pero no era capaç d´arribar a la porteria local,la primera part Veterans C.F Cullera va disposar de nombroses ocasions de gol,al minut 38 Raul Tamarit marcava per baix,de tir creuat a la dreta del porter.
 En la segona part, el domini del equip local es va intensificar,va dispossar de nombroses ocasions de gol,pero el gol no arribava fins al minut 46 que Rubén Pelaez de tir creuat, després d'una bona jugada  que participa tota la davantera  local, va posar el 2-0 com a resultat final.
Gran partit de tot l´equip de Veterans C.F Cullera i excelent primera victoria com a local en aquesta temporada 12/13.L´equip que va formar d'eixida, Pepe, Panta, Chofre, Juanvi, Pepito, Javi, Nadal, Charly, Heli, Rubén, Galindo. A més de Quique, Diego, Gustavo, Quiles, Carlos,Paco, Sime, Raúl Tamarit,Juan i Dami.