dilluns, 29 d’octubre del 2012

Sucro sènior derrota al Pilar.Les xiques cauen davant el Vil·lareal

Emocionant dissabte de Futbol Sala al Pavelló

El Sucro derrota al Pilar (6-3) en un espectacular partit
El dissabte es va disputar al Pavelló un emocionant partit entre el primer equip del Sucro (actual subcampió de la competició) i El Pilar (vigent campió), corresponent a la cinquena jornada de lliga de la tercera divisió de futbol Sala. L’expectació era màxima i el Pavelló va registrar una magnífica entrada. El partit va respondre a les expectatives i el nombrós públic va poder gaudir d'un bon espectacle.

El partit va començar amb molt de respecte pels dos equips. Però van ser els nostres els qui es van avançar al minut 8, mitjançant una espectacular jugada col·lectiva que va culminar Carlos. Els visitants no es van vindre avall i van empatar en una treta de corner que Erni rematava, posant l'empat al marcador al minut 14. El resultat no es mouria en aquesta primera part encara que els dos equips van tindre ocasions per desfer l'empat. La igualtat que s'havia vist en aquesta primera part es va trencar en la segona. Els nostres es van tornar a avançar amb un golàs d’Alan que va rematar una espectacular passada llarga de Moises. El gol va fer que el Pilar donara un pas endavant i apretara més. Però el Sucro estava molt concentrat i no va desaprofitar la següent ocasió que va tindre: Fermin engaltava de primeres després d'una treta de banda. El Pilar apretava, intentant la remuntada, però el Sucro, molt seriós, no deixava cap forat i amés, altra volta Alan, esta vegada desviant una canonada de Bayona, feia el 4-1 i deixava les coses molt difícils per als visitants. Al falta de 6 minuts, El Pilar arriscava i es posava amb porter jugador. La jugada no li va eixir be i Héctor primer i el mateix Moises, des de la seua porteria, sumaven dos gols més per a l’equip local, que ja reflectava un 6-1. Al final, El Pilar, que es va mostrar molt combatiu i no es va rendir en cap moment, va fer dos gols en marcar dos dobles penaltis, que van maquillar un poc el resultat final.
En definitiva, gran partit de futbol sala i molt bona victòria dels nostres que donen un passet més en la classificació, encadenant ja quatre victòries seguides en els quatre enfrontaments lliguers disputats fins ara.

El Femení cau derrotat en els últims minuts (2-5)

El femení debutava a casa el dissabte 27, en la segona jornada lliguera, contra la Union de Vila-Real. L'equip començava amb moltes ganes i aconseguia dominar a les visitants. Els gols d'Alba i Enka avançaven les nostres i les visitants retallaven distàncies abans del descans . El resultat al mateix (2-1) reflectia el que s'havia vist fins eixe moment. En la segona part, les nostres acusaren l'esforç i aguantaren fins quasi el final, on l'equip de La Union, en els últims tres minuts, va remuntar el marcador, deixant el resultat final en un abultat 2-5. Ara cal recuperar la moral i afrontar els pròxims partits amb la il.lusió necessària. ¡Amunt Xiques