dilluns, 8 d’octubre del 2012

Halterofília Cullera en l'Autonòmic


ELS CLUBS D’HARTEROFILIA DE CULLERA I ALZIRA PARTICIPEN EN EL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA


El València C.H. es proclama campió de la Comunitat i disputarà el nacional

El València Club d’Halterofília va demostrar ser el millor club de la Comunitat Valenciana al véncer en les pistes del Centre Esportiu de La Creu del Grau de València en el campionat de clubs masculí de la Comunitat Valenciana que va organitzar la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana. Aconseguix així, una plaça per al Campionat d’Espanya per Clubs, Copa S.M. El Rei, que tindrà lloc a Madrid entre el 9 i l’11 de novembre.
Els seus alçadors van demostrar estar en el seu millor moment de forma i van establir una bona puntuació per a intentar quedar el millor possible en el nacional.
L’equip de la capital valenciana va aconseguir una diferència de 16 punts sobre el segon amb un total de  374,72 punts. Els de l’A.C. Gandia van aconseguir 358,89 punts i en tercer lloc es va classificar el Club d’Halterofília del Cabanyal amb 282,21 punts.
El president de la Federació Espanyola d’Halterofília, Emilio Estarlyck, va presidir l’esdeveniment esportiu juntament amb, José A. Gómez de la federació Valenciana i una bona assistència de públic.
Dels alçadors participants cal destacar Tomás Ruiz del C.H. Alzira que va batre sis rècords autonòmics i d’Ivés Ibáñez del Cullera, amb altres dos. Del primer ja es parla des de fa temps com una de les jóvens promeses no ja de l’halterofília valenciana sinó de l’espanyola sí la seua carrera no es veu truncada.
Els equips participants amb sis esportistes van ser els dos de València, el València C.H. i el C.H. Cabanyal; el C.H. Alzira; el C.H. Cullera i el C.H. Gandia i no va assistir el C.H. Tavernes com estava previst inicialment.
Informació extreta de: informaciódelaribera.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada