dilluns, 24 de febrer del 2014

CRONIQUES I RESULTATS DE L'ESCOLA DEL SUCRO FS CULLERA

PREBENJAMÍ
Picassent 5 – Sucro 9
El partit comensava molt be per als Cullerots, amb 0-4 molt prompte. Poc després els locals arribarien fins al 5-5 en un penalti dubtós. A partir d’ací el Sucro reaccionà i aconseguiren tancar el partit marcant 4 gols més i possant-se amb el 5-9 definitiu. Mark Melia va marcar 8 gols i acaba el partit felicitat pels pares rivals, l’altre gol el va fer Miquel.
BENJAMÍ B
Sucro 0 – Salle 5
Molt bon partit dels nostres, on la grandaria i l’edat una vegada més feien que el Sucro no poguera fer més. En la primera part amb una bona defensa i prop de arribar el gol local es la Salle a baló parat qui fa el 0-1. La segona part el Sucro li passa factura la força i la grandaria on es va veure el domini per part dels de Paterna. A la fí 0-5 i a seguir treballant que l’equip està millorant moltíssim.
BENJAMÍ A
Corbera 11 – Sucro 0
Partit amb un clar dominador, el líder ha passat per damunt els nostres que res podien fer amb el clar domini dels Corberans. Hi ha que seguir treballant que els nostres Benjamins porten una segona volta lliguera molt bona. Ánim!
ALEVÍ
Sucro 1 – Maristes Cullera 12
Partit marcat per la clara diferencia de nivel dels 2 equips, s’avançava Maristes i no paraven de sumar gols fins a possar-se 0-7. Un gol de Cefe al final de la primera part maquillava un poc el resultat. La segona part ha segut calcada a la primera i els Maristes arribaven fins el 1-12 definitiu. Agraïr als pares els ánims durant tot l’encontre.
INFANTIL
Sucro 5 – Salesianos 2
Partit marcat per la gran superioritat en quan a joc del Sucro que dominaren de principi a fí l’encontre. La primera part acaba amb un 2-0 i en la segon el Sucro va rematar amb tres gols més que Salesianos no va tindre opció a remuntar. El Sucro ix del descens i la setmana que ve tindrà un partit clau contra Santa Ana a domicili.
CADET
Sucro 12 – Sueca 0
El partit va ser dominat des del primer minut pel Sucro, que sense molt d’esforç es va fer amb els tres punts. En els primers minuts arribà el primer gol i des d’ahí un clar domini dels locals. Seguim sumant de 3 en 3 i un pas més per aconseguir l’objectiu.
FEMENÍ
Sucro 4 – Buñol B 0
Domíni roseta des del primer minut de joc fins al final de l’encontre. La primera part acaba amb un 2-0 en gols de Silvia i Vero. La segona part la portera rival va fer grans parades fent possible que el resultat no fora tan ampli per a les locals. Ja acabant-se el partit Sheila i Andy sentenciaren el partit amb dos gols més. El equip femení està a una victoria d’asegurar-se la quinta plaça. Una vegada més cal remarcar l’actuació de la nostra portera Marta.