diumenge, 16 de febrer del 2014

El CF Cullera visita el mític Castalia a Castelló Empat a 1, malgrat d'un mal arbitratge.

Sense ningú dubte, la pluja ha estat la principal protagonista en el duel que esta vesprada han disputat en l'Estadi de Castalia el CD Castelló i el CF Cullera. Els de David Gutierrez han començat volen dominar l'encontre i el marcador, amb dos ocassions en els primers 5 minuts de partit, però el CD Castelló ha demostrat que, amb els reforços d'última hora, així com la moral ben alta per les darreres victòries aconseguides, no anaven a posar les coses gens fàcils al CF Cullera.
Des del minut 15, l'encontre a derivat en un continu còrrer d'una a altra àrea, sense excessives ocassions, tot i les més clares han arribat d ela ma del Castelló malgrat del domini cullerenc. Amb dos equips excesivament preocupats en no jugar la pilota al mig del camp, les últimes ocassions del primer temps han arribat de la ma dels locals, i al minut 43 un xut de Salamanca ha eixit ben a prop d el aporteria cullerenca.
Al descans, empat a 0 gols en Castalia. Ocassions per a uns i per a altres pero molt poca intensitat en el joc del mig del camp. Massa balons llargs i poc de control contundent de la pilota. La única forma en la que es podia traure algo d'este Castalia que donava pena per tan buit com estava. La pluja ha allunyat a la gent de l'estadi.
En els inicis de la segona meitat... el CD Castelló ha eixit apretant de valent. Els albinegres volien també els tres punts que els allunyaren de la zona de descens.
Els locals iniciaven la represa amb un major domini de la pilota i creant en els primers 15 minuts fins a tres ocassions de gol. L'entrenador local, en busca dels tres punts en jocs, comença a menejar la banqueta buscant donar-li una major profunditat a l'equip, mentre que el Cullera aguantava la que s eli venia damunt en estos inicis de la segona part . Al minut 65, una falta als voltants de l'àrea cullerenca la transforma Forner, qui habia acabat d'entrar en el camp, de manera magistral, posant l'1 a 0 en el marcador. Els cullerencs havien protestat i molt esta falta.
A partir d'ací, el CF Cullera ha intentat per totes les maneres aconseguir un resultat positiu, en contra del CD Castelló, la pluja i els àrbitres.
Sols una bona ocassió epr al CF Cullera, en el 85 amb un clar xut que el porter local va desbaratar.
Al minut 89, falta a favor del Castelló que Salamanca estrella contra la madera. Pràcticament ahi es va acabar el partit.
Però la sort que tantes vegades ha estat adversa al CF Cullera esta vegada s'ha girat i un magistral Guillem a passe d'Abel ha aconseguit l'empat en el 93. El contrari del que ha passat al llarg de la temporada.
Els prop de 3000 valents aficionats que s'han donat cita a Castalia, han donat ales en la segona part a un equip que estaba contra les cordes.